Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość elmoro87

pytanie do kobiet

Polecane posty

Gość elmoro87

Cześć,mam na imię Rafał i 20 lat.Moim problemem jest to,że nie mogę znaleźć dziewczyny.Jestem podbno inteligentny,mam bardzo duże poczucie humoru,szanuję kobiety,jestem sympatyczny,nie jest ze mną nudno,nie jestem przystojniakiem ale nie jestem tez brzydki,dziewczyny chętnie ze mną wyjdą na spacer czy pobawić się,ale żadna nie chce być na stałe moją dziewczyną.Ja już nie wiem gdzie tkwi problem.Próbowałem już kilkanaście razy ale za każdym razem nic z tego nie wychodzi,nie załamuję się i ciągle wierzę że wreszcie się uda.Mam w sobie dużo pozytywnych uczuć,których jednak nie mam komu przekazać. Co ja robię źle?:(

Gość ghghghghgh
:D

Gość elmoro87
Moze powodem jest mój bezustanny wzwód, który jest widoczny poprzez fałdy sukienki..?

Gość elmoro87
I lubię gdy kobiety zwaracją się do mnie Rafaello :) a najlepiej Żerdko :)

Gość elmoro87
Widać komuś się nudzi,że się pode mnie podszywa

Gość cześć rafał też mam 20 lat
i nie wychodzi mi z dziewczynami a lubią one moje towarzystwo. Niestety żadna nie chce się ze mną zwiazać. Nie widzę na to rady pewnie już zawsze będą mnie uważały najwyżej za kolegę. nie moge pisać dalej tej prowokacje to jest zbyt śmieszne

pomijając problem wzwodu :P to masz na pewno ten problem, który określić mozna jako \"zbyt miły facet\"... one traktuja Cie jak męską przyjaciółke... nie kręcisz ich...

Gość frk-099
Można być miłym i "kręcącym" facetem. Rzecz w tym, że schemat: on zdobywa, jest wiec zdobywcą - ona jest zdobywana, jest intuicyjnie oczekiwany przez kobiety. Jeśli mężczyzna jest tylko, zwyczajnie miły, nie ma w nim nic z samca, będzie postrzegany tak samo przez kobiety jak, tzw typ szarej myszki przez mężczyzn. Owszem nawet ładna ale bez wyrazu. Owszem nawet przystojny ale nie ma w nim żadnej iskry...

Gość Rocznik_1979
A może masz często nieświeży oddech albo jesteś z higieną na bakier? Mnie to skutecznie od mężczyzn odstrasza...