Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kawka12

3 dni mi sie okres spoznia pomozcie prosze

Polecane posty

Gość kawka12

pomozcie! strasznie sie boje bo zawsze mialam okres co 26 dni a dzis dzien 29 i ani sladu po nim... kochalam sie z chlopakiem bez zabezpieczenia dopiero 19 dnia cyklu wiec nie moglam chyba wpasc bo dni plodne mialam 13-14 no nie? a dnia 12 wiec tak jakby plodny tylko sobie tak wlozyl 2 razy i wyciagnął to przeciez tez sie nic bez wytrysku nie moglo stac no nie nie wiem czemu nie mam okresu...cy to przez stres czy co? albo alkohol papierosy czy co ? pomozcie prosze testu nie zrobie bo sie boje

Gość my oczywiście jesteśmy
jasnowidzami i widzimy co się dzieje u ciebie w brzuszku. Nie zrobisz testu to się nie dowiesz. Wpaść możesz zawsze, nawet w te dni teoretycznie niepłodne. Trza było się zabezpieczyć.

Gość my oczywiście jesteśmy
"tak sobie dwa razy włożył i wyciągnął" hahahahhaha

Gość że takie głupie bźdźągwy
się ze seks biorą...rany zanim wleziesz do łózka to sobie trochę poczytaj o seksie i rozmnażaniu płciowym człowieka..... to ze włozył tylko dwa razy i nie miał wytrysku nie znaczy że w preejakulacie nie było plemników, tak jak Tobie podczas podniecenia w pochwie wydziela się śluz, tak i wydziela się śluz partnerowi gdy jest podniecony i własnie w tym śluzie mogą już byc plemniki..... mam nadzieję, że następnym razem będziesz madrzejsza i albo zrezygnujesz z seksu albo zaczniesz sie zabezpieczac