Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość heheeee

Doda obraziła sliczną i delikatnakobiete znowu..NOREH JONS..SZOK

Polecane posty

Gość heheeee

Zapytana o to, czy podobał jej się konkurs, Doda powiedziała: - To było pomieszanie - Małgorzata Ostrowska z totalnymi debiutantami. Tak trochę dziwnie. Numer, który wygrał [Feel - "Jest już ciemno" - red.] był niewątpliwie przebojem. Doda bez ogródek wyraziła się na temat wizerunku gwiazdy festiwalu, Norah Jones. - Jak zobaczyłam Norah Jones z kucykiem, w bluzce w kropki... Ja tak chodzę po bułki do sklepu. Załamałam się po prostu. Zero makijażu, wągry. Rozczapirzone włosy, dziwny strój. Totalna olewka. Coś takiego strasznie mnie wkurza - mówiła piosenkarka.

Gość fuckyoman
pff... a kogo obchodzi zdanie tej ladacznicy? :D kogo ona nie obrażała...ludzie... ha ha no przejełam się strasznie, Dodziu, Norah na pewno tez by się przejęła zdaniem niedowartosciowanej , tlenionej, głupiej jak but z lewej syry, blondi po 10 operacjach plastyczbych :classic_cool: o tak, tak, z pewnościa, ha ha ha! :o tonący brzytwy się chwyta, niestety dodeńki juz prawie nikt nie kocha :D (ludzie zmądrzeli, czy jak?)

Gość okt
ja uwielbiam dode jest sliczna i zgrabna a norah wygladala rzeczywiscie jakby po bulki wyszla co to za stroj??