Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość 1234567891234567892345678

wybielanie zębów żelem u dentysty

Polecane posty

Gość 1234567891234567892345678

witam, czy może ktoś z Was wybielam zęby u dentysty metodą nakładkową? mam zamiar wybielić sobie w ten sposób dentyska robi odcisk moich zębów, zrobi z nich takie nakładki na które będę musiała nakładać zel na noc. \Jeżeli ktoś taką formę stosował to jakie są efekty,ile raz należy nakładać zel i co ile?

moja siostra miala cos takiego kosztowalo to ok. 700zł a efekt byl porazajacy:) z zoltych zebów po antybiotykach, papierosach, kawie i innych zrobily jej sie snieznobiale:) naprawde godne pozazdroszczenia. Minelo juz 8 miesiecy i zeby niestety dalej zółkna...nie sa juz tak bielusienkie, pomiędzy zębami widac roznice koloru , ale na allegro mozna dokupic podobny zel za 60zł tylko o mniejszym stezeniu (chyba) i razem ze swoimi nakladkami utrzymywac kolor bieli. Ja mam zamiar tak zrobic, ale w ciąży nie mozna:( wiec wytrwale czekam:) aha i trzeba miec wszystkie zeby wyleczone

Gość drogo drogo

Gość hmmmmmmmmm m m
mialam wybielanie u dentysty, ale takim preparatem co sie naklada bezposrednio na zeby i naswietla lampa... coz... wydalam ponad 1000 zl i ZALUJE!!!!! bo czysta biel utrzymala sie zaledwie kilka dni, a teraz kilka miesiecy po zabiegu kolor zebow jest taki jak byl przed wybielaniem :(:(:( zaraz po zabiegu bardzo uwazalam na wszystko, nie spozywalam produktow barwiacych typu kawa, czarna herbata, czerwone wino czy nawet cola... nie jadlam owocow typu jagody, wisnie itd... w ogole unikalam rzeczy z silnymi barwnikami... potem spozywalam je rzadko - od razu mylam po nich zeby codziennie raz na dzien uzywam pasty wybielajacej... efekt jest taki, ze kolor moich zebow jest dokladnie taki jak mialam przed calym tym cyrkiem nie wiem co o tym myslec... lekow typu antybiotyki nie zazywalam... :(