Skocz do zawarto艣ci
Szukaj w
  • Wi臋cej opcji...
Znajd藕 wyniki, kt贸re zawieraj膮...
Szukaj wynik贸w w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie mo偶na dodawa膰 nowych odpowiedzi.

Go艣膰 Ewka900

Jakiej firmy biustonosz jest najsolidniejszy?

Polecane posty

Go艣膰 Ewka900

Chcia艂abym kupic sobie biustonosz. Zalezy mi, aby pare lat wytrzymal i nie zniszczy艂 si臋. Mowi sie ze triumph to dobra marka, czy to prawda? Jakiej firmy mozecie polecic trwa艂e biustonosze? Pozdrawiam.

Udost臋pnij ten post

Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 nie wiem czy w ogole istnieja
biustonosze, ktore po kilku latach noszenia nie sa zniszczone ;/

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 klaudiaklaudia
Nie ma takich biustonoszy, ktore wytrzymalyby kilka lat ;] triumph jest dobry, ale nie wytrzyma kilku lat!

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 uha............
Triumph, Konrad - mam takie, kt贸re wytrzyma艂y kilka lat wi臋c to jest mo偶liwe. ;)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 madry glupiemu ustepuje
to chyba logiczne ze nie ma sie tylko b iustonosza ktory sie nosi 7 dni w tyg.przez caly rok :O Ja mam kilka stanikow ktore wygladaja jak nowe a mam je nawet i ponad 3 lata

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 kllklklklkl
triumph - bardzo dobra firma, wytrzyma kilka lat

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 ewkakonewka
a ja polecam biustonosze firmy unno, takie g艂adkie z usztywnion膮 miseczk膮. piersi pi臋knie w nich wygl膮daj膮, bardzo naturalnie

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 ewkakonewka
i jako艣ciowo bardzo dobre.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 bigban
no cycek przez plecy i po co ci biustonosz

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 atlantic te偶 jest ok
ja osobi艣cie mam biustonosz z triumpha a znalaz艂am podobny (r贸zni si臋 tylko kolorem) w atlanticu, my艣le 偶e jest nawet lepiej wykonany (wygl膮da po偶膮dniej) ni偶 ten z triumpha no i by艂o ta艅szy. Triupmh moim zdaniem nie produkuje ju偶 jakie艣 super extra bielizny. Zbyt du偶ego wyboru nie maj膮. Polecam atlantic :)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 xxxxx_CCc
Freya, Panache, Fantasie, Kalyani, z polskich Dalia, Comexim. Triumph jest baaaaaaaardzo przereklamowany i przewa偶nie niewart swoich cen.

Udost臋pnij ten post

Dnia 3.09.2007 o 18:14, Go艣膰 Ewka900 napisa艂:

Chcia艂abym kupic sobie biustonosz. Zalezy mi, aby pare lat wytrzymal i nie zniszczy艂 si臋. Mowi sie ze triumph to dobra marka, czy to prawda? Jakiej firmy mozecie polecic trwa艂e biustonosze? Pozdrawiam.

Kochana wybierz sie do Pary偶anki w Rzeszowie, tam jest ogromny wyb贸r, 艣wietnej jakos膰i biustonoszy!

Udost臋pnij ten post

W "Pary偶ance" przy rynku rzeszowskim jest du偶y wyb贸r porz膮dnych biustonoszy, mo偶na te偶 liczy膰 na dobry dob贸r, tak偶e ja polecam zagl膮dn膮膰 tam 馃檪

Udost臋pnij ten post

Ja uda艂abym sie do Pary偶anki, maj膮 tam 艣wietny wyb贸r porz膮dnych i pieknych biustonoszy 馃槝

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰

Ten sklepiczyna musi by膰 naprawd臋 偶a艂osny i ma trzy rozmiary na krzy偶, skoro musi si臋 tak deebilnie reklamowa膰.

Udost臋pnij ten post

Dnia 3.09.2007 o 18:14, Go艣膰 Ewka900 napisa艂:

W triumphie s膮 bardzo dobre biustonosze, sama wiele, wiele lat tam kupowa艂am, dzisiaj kupi艂am biustonosz w pary偶ance, jestem zadowolona z obs艂ugi w sklepie, mam ogromna nadzieje 偶e stanik bedzie sie dobrze nosi艂... 馃檪

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Dnia 25.02.2019 o 13:13, Jule艅ka08 napisa艂:

W triumphie s膮 bardzo dobre biustonosze, sama wiele, wiele lat tam kupowa艂am, dzisiaj kupi艂am biustonosz , jestem zadowolona z obs艂ugi w sklepie, mam ogromna nadzieje 偶e stanik bedzie sie dobrze nosi艂... 馃檪

Jaja sobie robisz, prawda? Rozmiar贸wka triumpha jest cienka jak dvpa w臋偶a (brak ok. 80% potrzebnych rozmiar贸w), obs艂uga ma zero przeszkolenia w doborze (bo jak mog膮 mie膰, skoro nie maj膮 czego dobiera膰?), wzory jak dla komunistycznej Helgi... co w tym niby dobrego? Za t膮 cen臋 mo偶na znale藕膰 10 razy lepsze firmy. NIe masz poj臋cia o doborze stanik贸w albo jeste艣 op艂acon膮 spam贸w膮 tej zdychaj膮cej firemki, i tyle.

Udost臋pnij ten post