Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Marietta 21

Jakie dodatki do tej czerwonej sukienki.Foto.

Polecane posty

Kupilam sobie skromną sukienke w kolorze czerwonym ,taką samą jak na zdjeciu tylko w rozmiarze 34 i mam problem z dodatkami .Sukienka jest skromna ale mam ochote dodac do niej bardziej szykowne dodatki .Zastanawiam się nad czarno zlotą bajeczną kopertowa torebką (szkoda że to cudeńko wart jest 279 zł ale cóz jest sliczna) i do tego złote szpilki .Fajnie by też były czarne dodadtki tylko że powiązanie czerwieni ze złotem według mnie wygląda bajecznie a Nicole Richie jest na to dowodem .Oto fotka moej sukienki http://img48.imageshack.us/my.php?image=victoriassecretsb9.jpg a poniżej Nikole Richie z czerwonymi dodatkami http://img529.imageshack.us/my.php?image=nikolkaichievi1.jpg Mogłybyście mi doradzić jakie dodatki do tej mojej czerwonej sukienki i kompletnie nie wiem czy założyć łańcuszek do niej np złoty cienki ale długi...

Gość zołzowata anka
Brzydka sukienka i za chuda modelka he he he .A nicole Richie to chodząca anoreksja :-P

Mialo być Nicole Richie ze złotymi ( a nie czerwonymi) dodatkami.Takie sprostowanie co do mojej wypowiedzi.

Gość sukienka ladna
ale dodatki moim zdaniem to czarne buty i czarna torebka, ta sukienka nie bedzie dobrze wygladala ze zlotymi dodatkami takie jest moje zdanie :)

Gość Taaaka tam
może czerwone kółka, korale jakieś...

Gość Nastka mala
Sukienka bardzo skromna i ładna przede wszystkim.Musisz mieć nienaganną figurę.Co do dodatków-samo złoto jak dla mnie zbyt krzykliwe,może złoto z dodatkiem czerni?

Gość a mi się wydaje
że złote dodatki i nic juz na szyję ;-)

Do Nastka mała * Torebka jest czarna ze złotymi zdobieniami .Sama nie wiem złote szpilki czy czarne i czy coś na szyję?Ten złoty długi łańcuch(mam taki z H&M) pasowałby??Pliska jak sądzicie ..Idę na wesele w tą sobote :-)

Gość bystra Zuzia
Wedlug mnie nic na szyję do tego ta czarną zlotą torebkę bo widzę że się na nia uparłaś :-P plus złote szpilki .Czerwone paznokcie u rąk i bedzie sexi z klasą :-).A sukieneczka sliczna .Victoria_s_secret ma piękne sukieneczki :-)

Gość Nastka mala
jak dla mnie czerń jest bardziej elegancka,złoto kojarzy mi się odpustowo.

Gość martitunia
Pod zadnym pozorem nie dobieraj do tej sukienki czranych dodatkow!!! Moga byc zlote ale niech to bedzie blade zloto, buty najlepiej zeby byly sandałki a nie jakieś zakryte czółenka, bo nie będą pasować, a łańcuszek zakładaj jaki chcesz, dobre by były jakieś ładne, większe kolczyki a łańcuszek delikatny:) A sukienka śliczna jest

ja do czerwonej sukienki miałam złote dodatki - sandałki ,kopertówke i kolczyki wiszace w kolorze złota :)-

za zimno mi bedzie z odkrytymi palcami więc skłaniam sie załozyć zakryte złote szpilki z ciemnego złota .Dzięki za wypowiedz:-)

Też bardziej bym się skłaniaąl do złotych dodatków niż czarnych.Dzięki za opinie.Szkoda ze jest bardzo zimno i czarne atłasowo bolerko do kościła na mus na te wele będe musiała załozyć bo zamarzne tam ;-P

Gość Nastka mala
daj linka do tych złotych szpilek

Gość no co ty ...
czarny żakiecik lepeij załóz jakiś satynowy bo i tak bezdie ci zimno w bolerku .Ja jestem zmarzluch i tez mam wesele w sobote i ide w czarnym przylegającym płaszczyku wiązanym takim cieniutkim

Gość Nastka mala
Ja nie mówię o samych czarnych dodatkach, ale złoto z elementami czerni.Czerwień i złoto to jak bożonarodzeniowa choinka,lampek jeszcze brakuje i świecić będziesz