Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Cocktaill

Zignorowac..czy powalczyc..?

Polecane posty

Gość Cocktaill

Hej! oki mam mala prosbe..chcialabym znac wasze zdanie na temat mojej sytuacji...a wiec.. W pracy ja i on...flirtowalismy od pewnego czasu, zaprosil mnie na kolacje-odmowilam gdyz wtedy spotykalam sie z innym, teraz gdy jestem wolna zwrocilam na niego uwage...zaczelam "starac sie" o niego...gesty, slowa;) czekalam az mnie znow zaprosi-nie zrobil tego..mimo,ze czasem jednoznaczne jest,ze cos nas do siebie ciagnie. Niedawno niechcacy zazartowalam sobie z jego pochodzenia - jest Niemcem - i obrazil sie na mnie...to byl jego ostatni dzien w pracy..ze wszystkimi sie zegnal-tylko nie ze mna..wyslaalm smsa, przeprosilam, nawet zasugerowalam,ze lubie go bardziej niz jak kolege dlatego nie chcialam go urazic..-nie odpowiedzial nic..czy powinnam sprobowac jeszcze raz....odezwac sie...? czy dac sobie spokoj..? nie chce byc natretna..

Gość za jakis czas sprobuj znowu
zakochalas sie?

Mozesz sprobowac jeszcze raz, ale tym razem konkretnie. Zaproponuj spotkanie. I bedziesz wiedziec na czym stoisz.

Gość Cocktaill
boje sie,ze tak...ze zakochalam sie....i boje sie,ze mu " przeszlo"...ze zrobie z siebie idiotke...bo w sumie dlaczego on mnie zignorowal..nie odpowiedzial nawet na smsa?

Gość Daj sobie spokój
wyciągnęłaś do niego rękę, nie przyjął jej , ma Twój nr telefonu, nie wykorzystał , każdy następny Twój gest będzie uznany za narzucanie się

Gość Cocktaill
serio?!....hmm tyle sprzecznosci..sama nie wiem..