Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość powiedźcie mi

jak oduczyć faceta

Polecane posty

Gość powiedźcie mi

sknerstwa... Topiki o skąpstwie liczy się pewnie na kopy na kafeterii, ale zwykle ograniczają się do " ja, mi on, ...... " biadoolenia nad facetem. Dlatego mam pytanie, jak skutecznie "oduczyć" faceta sknerstwa, sprawił by miał sprawiedliwie właściwy stosunek do pieniedzy i sam wpadł na to, że z nim coś nie tak... Mam nadzieję , że takie metody istnieją..

Gość Małablondynecka
pranie musku?

Gość powiedźcie mi
hahahha, znaczy się nie ma matody, trza leczyć typa na nogi , bo na głowę już za późno ...????? :P

Gość ggguuuuuuuuu
rozmowa!!:))

Gość Karambolka
Hipnoza??

Gość trzeba znalezc dobrego faceta
:d ja takiego mam:) jestesmy od roku za granica i odkladamy pieniazki na nasze wspolne "cos" ale czasem idziemy do centrum handlowego i kupujemy sobe cos co raz-a to nowy sweter,a to buty a to jakies drobiazgi,slodkosci itp. byl okres kiedy nie pracowalam-nie skapil mi pieniedzy.mowil " jesli jest ci to potrzebne to kup i sie nie pytaj" :) i jak mam go nie kochac ?? :):D

Gość trzeba znalezc dobrego faceta
ewentualnie mowil " kochanie w tym tygodniu mam pilniejszy wydatek-dam ci za tydzien" wiadomo kasy nie zawsze starcza zwlaszcza jesli pracuje tylko jedna osoba-nawet za granica:)

Gość powiedźcie mi
Nie ma nadziei.... ??? traumatyczne doświadczenie... Jak to mówią, wróblem sie urodzisz, kanarkiem nie zdechniesz.. Fajnie, że są faceci z klasą i godnościa jeszcze, ale czy to znaczy ze sie nie da "przystosować" takiego, który tej klasy nie ma ??????

Gość powiedźcie mi
aha, rozmowa nie pomaga, hipnoza, to jest myśl!!! Powiem mu jutro : kochanie umówiłam Cię na hipnozę by zwalczyć twój niezdrowy stosunek do pieniędzy :P Już widzę jak biegnie na seans z uśmiechem z kilkoma stówkami w kieszeni "za uratowanie życia " hehe