Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Absolwentka81

Czy warto studiować dziennie?

Polecane posty

Gość Absolwentka81

Jak uważacie? Pięć lat temu po maturze zastanawiałam się jaką uczelnię wybrać, czy studiować dziennie czy zaocznie? Pozstawiłam na dobrą uczelnię i tryb dzienny. Dzisiaj jestem absolwentką mam przed nazwiskiem mgr inż. i co? Wszędzie liczy się doświadczenie. Gdybym dzisiaj wybierała byłyby to na pewno studia zaoczne. Z zazdrością patrzę na koleżanki i kolegów ze szkoły średniej którzy po maturze poszli do pracy zdobywać doświadczenie, a studia też zrobili. Dzisiaj są już w jakimś stopniu ustawieni życiowo.

Gość KATI 33
ja tak samo-poszlabym na zaoczne-robie teraz podyplomowke i moglam isc na zaoczne-kumpele po liceum maja kase a ja co?

Gość krupniok i żymlok
przecież można studiować i dziennie i pracować, chociażby w weekendy? dla chcącego nic trudnego :)

Gość ja zadałabym inne pytanie
a mianowicie...CZY WOGÓLE WARTO STUDIOWAĆ??????

Gość Paris26
Jak sie jest pieknym to nie trzeba!!!!!!!!!!!!!!! By dobrze zyc

Gość Paris26
Dlatego ciągnę trzy kierunki :o🖐️

Gość taka prawda...
czy warto studiowac? Jezeli ktos wie ze nie ma wielkich zdolnosci i studia byłyby dla niego odwaleniem byle jak jakiegos materiału albo chce studiowac cos co go zupełnie nie obchodzi tylko poto zeby miec mgr to nie warto:o najzwyklejszy pracownik fizyczny zarobi wiecej niz trójkowy student:o zeby dobrze zarabiac po studiach to trzeba byc zajeeebisstym

Absolwentka81 czy ktoś ci powiedział, że jeżeli skończysz studia będziesz miała pewną pracę i jeszcze na dodatek w swoim zawodzie? Studia uczą dwóch głównych i zasadniczych rzeczy, które się w życiu przydają w 100%. To: umiejętności słuchania i zadawania pytań.

ja tam skończyłam studia dzienne i w momencie, kiedy zostałam absolwentką, miałam już rok regularnego doświadczenia i kilka ładnych miesięcy prac dorywczych i praktyk.

Gość do Nagiej Prawdy
a skąd pochodzisz, tak z ciekawości?