Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kochanka.xxx

jak to naprawic? czy jeszcze cos moge zrobic?

Polecane posty

Gość kochanka.xxx

Byłam z nim ponad rok , poświecałam mu swoj czas, swoje ciało i jak sie okazało i serce. Ostatnie tygodnie były piękne, jego żona przez miesiąc była na drugim końcu polski u rodziny, miałam go dla siebie kazdej nocy i kazdego wieczoru. Mówił, że ze mną mu dobrze, że ze mną jest niepowtarzalnie itp. Ona wrociła pod koniec sierpnia. Myślałam, że umre z tesknoty, że w nocy obok go niema, ze budze sie w pustym łózku. Tak mi ostatnie dni było zle, w sob sie spotkalismy, nie miał wiele czasu, tak bardzo go pragnełam, w chwili słabosci powiedziałam ze kocham.... zrobił sie w jednej chwili jakis obcy, pozegnał sie zaraz chłodno, a wczoraj wieczorem napisał, że na jakiś czas powinniśmy przerwac nasze spotkania... siedze i ryczę .. to napewno przez to że ujawniłam swoje prawdziwe uczucia. Ale on przeciez tez mowił ze jestem wyjątkowa, najcudowniejsza, najlepsza. Jak mam go znowu odzyskac, przeciez nie kazałam mu odchodzic od zony, tylko nieopatrznie, wyznałam co czuje, miałam nadzieje ze on moze poczuł cos..

Gość sandra 11111
wiem co czujesz, ale taki zwiazek nie ma sensu, on i tak zony nie zostawi dla ciebie:)))

Gość Gdansk 38
Szczerze Ci wspolczuje bo wiem jak sie czujesz? Tak to jest z zonatymi facetami...

Gość jfiv
ale jak to, odzyskac go? przeciez nie byl twoj. jedyne teraz co mozesz zrobic, to nie narzucac sie sie dalej. wiem, ze to nie do wytrzymania, ale to jedyne co mozesz zrobic dobrego, tylko cisza w jego glowie pomoze mu myslec i wybierac. moze zateskni a moze sie wystraszyl i nie odezwie sie juz wiecej. tak bywa, mimo,ze dalej pozostaniesz najwspanialsza.

Gość jfiv
pozdrawiam gdansk

Gość Gdansk 38
Pozdrawiam jfiv... Fajnie,ze jest ktos z okolicy.

Gość jfiv
mi tez milo, bo niestety daleko od 3 miasta

Gość kompletna głupota
że tak powiem.. dobrze ci tak :O obyś kiedyś była taką zdradzaną żoną

Gość jfiv
bardzo mi brakuje, zeby wyskoczyc sobie na monciak, nad morze. ale juz niedlugo przyjade w rodzinne strony i zabaluje

Gość Gdansk 38
Jestes jeszcze na wakacjach? Kiedy wracasz i gdzie mam czekac? Haha...

Gość jfiv
czekaj tam gdzie zawsze, o zwyklej porze :) i nie spozniaj sie prosze

Gość Gdansk 38
Haha! Ja juz tam czekam... A puty co? To w sobote wypije za Twoj powrot!

Gość jfiv
wiec jestesmy umowieni. ja w sobote wypije za ciebie, ze pijesz za mnie, ja przylatuje za tydzien. ciesze sie bardzo i do zobaczenia :) tata