Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Xu

Co Robic ?

Polecane posty

Gość Xu

Mam dylemat odnosnie mojego zwiazku !!? Moj chłopak prawie zdradzil mnie jestesmy razem , Strasznie go kocham nawet bardziej czy zemna jest cos nie tak .DZiwie sie sama sobie ze zaczynam sie robic mieksza i za wszystko go przepraszam . zaczelam nawet robic sie zazdrosna o niego . Czy wybryk mojego faceta dobrze do prowadził ze Staram sie umacniac moj zwiazek , czy moze to jest cos zemna nie tak . Ale przyznam strasznie go kocham . Pomuscie lub cos doradzcie co mozna robic z gory bardzo dziekuje

Gość jestem slaba
wiesz nigdy facet nie bedzie cie szanowal jak mu odpuscisz nie ma prawie zdrady !!!! dorosnij niech poczuje co ci zrobil albo ce nigdy nie bedzie szanowal !!!!

Gość Xu
ale w tym zecz ze on sie z nia nie przespał zrozumial ze zle robi i mnie kocha to wiem od jego przyjaciela gdzie miał nic mi nie mowic ale nie wytrzymał

Gość Xu
poniewaz chciał mi powiedziec na czym stoje

Gość a jaaaaaaa
Nie wierze w cos takiego ze niby nie kazal swojemu kumplowi czegos tam przekazywac.Wiem ze nawet sama kiedys powiedzialam cos do swojej kolezanki aby powiedziala komus ale jakby co to ja nic o tym nie wiem.Niech on sie wykarze inicjatywa.Nie staraj sie tak o niego.Niech on walczy skoro Cie skrzywdzil i za co Ty go przepraszasz? On musi czuc,ze Ty mozesz w kazdej chwili odejsc i ze jak chce byc z Toba to musi sie do Ciebie dostosowac.Nie masz sie czego obawiac.Oni uwielbiaja zdobywac.Czasem nie rozumiem dlaczego kobiety boja sie pokazac jakie sa naprawde.

Gość jestem slaba
nie wiem... ale ja na twom miejscu bym zerwala na 2 tygodnie ... niech poczuje ... hm przyjaciel powiedzial? zastanow sie prawdziwy facet mowi za siebie i odpowiada za siebie ....

Gość Xu
a jaaaaaaaa ( ale ten znajomy se z nim nie przyjazni wogle z moim facetem zerwał kontakt z deczka sie niezle pozarli i niechca sie kolegowac i dlatego ten znajomy mi powiedział bo to waliło czy porozmawiam z moim facetem o tym )

Gość a jaaaaaaa
to on jest jego przyjacielem czy nie? Tak czy inaczej ja nie dalabym mu tak szybko wrocic.Niech sie pomeczy i niech w koncu pozna swoje miejsce w szeregu.

Gość Xu
I nie powiem bo daje mu takie impulsy ze niech czuje sie zagrozony . Ale go strasznie kocham i dochodze do wniosku ze oboje musimy odpoczatku zmacniac nasz zwiazek

Gość Xu
i tez moge dodac ze przez asza separacje oboje przemyslelismy i jestesmy zakochani oboje

Gość jestem slaba
to umacniaj a on niech sie kurwi na lewo i prawo !!!!!

Gość Xu
a jaaaa nie juz nie sa przyjaciołmi

Gość a jaaaaaa
mysle,ze on moze przemyslal ale wkrutce zrobi to samo.Ten typ tak ma i wiem to z doswiadczenia.

Gość Xu
Jestem słaba nie to ze go bronie ale jakos milosc jest silniejsza i sie nie przespał z inna kobieta

Gość Xu
a jaaaaaa nawet jak chce sie mi oswiadczyc sadzisz ze znow moze dojsc do tego ze jednak moze mnie zdradzic jak unas w sprawach wypialnianych jest swietnie ??

Gość jestem slaba
dziewczyno dorosnij ile ty masz lat? 18 19 uczysz sie ?

Gość a jaaaaaa
wiem ze moze to zrobic znowu to taka natura to jest samiec.A to,ze sie zareczycie czy pobierzecie nie ma nic do rzeczy.A jezeli jest wam tak super w lozku to po co on szuka wrazen gdzies indziej??? Tak nie zachowuje sie facet ktory kocha i ktory ma wszystko w domu...

Gość jghj
zrób mu kupę na klatę:classic_cool:

Gość Xu
nie powiem bo ja tez jestem bez winy utrzymuje kontakt z bylym po tajemnie on nie raz mnie przylapal ze sms z bylym czy na gadu rozmawiam nie mieszkamy jeszcze razem