Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ja_de

Czy w Anglii jest bezpiecznie?

Polecane posty

Gość ja_de

Jade do UK jeszcze szczegolowo niewiem w jakie miejsce trafie ale sa ta 3 miejsca prawdopodobnie Huntingdon, Cambridge albo wogole gdzie indziej Manchester. Wiem, ze polacy czesto sa bohaterami zlych zdarzen w anglii, niestety. Jak jest wieczorem na ulicy bo w dzien to moze i bezpieczniej jest. Pytam sie bo to co czytam nie napaja mnie optymistycznie. Zarowno jak polacy jak i anglicy zachowuja sie?

Gość tak naprawde
nie

Gość ja_de
ale co Nie? tzn ze jest OK?

Gość gosiaczka
jest nie bezpiecznie. co roz sie slyszy ze kogos zabili

Gość wolny czlowiek
nie przyjezdzaj bo cie zastrzela !!! i najlepiej idz sie pomodlic i na tacy zostaw z 5 zloych to przezyjesz powaznie !!! a, jak sie nie pomodlisz to napewno do piekla pojdziedz !!!

Gość no wlasnie666

Gość ja_de
Nie no prosze mowcie powaznie. Jestem powazna osoba nie jakas co sie wyglupia zbyle powodu. Modlic sie Kocham Boga i niemusze sie tu spowiadac przed wami czy model sie czy nie/ chodzi mi o odpowiedz od tych ktorzy tam sa wiec sie orientuja. czyz to takie trudne odpowiedziec. co juz polskiego nierozumiecie? :(

Jest w miare bezpiecznie, ale zalezy od miejsca, w kazdym miescie znajda sie dzielnice mniej lub bardziej bezpieczne. Nie masz sie czego obawiac jesli zachowasz zdrowy rozsadek, tak jak w kazdym innym miejscu na ziemi: czyli np. nie bedziesz spacerowala noca po podejrzanych miejscach, bedziesz zwracala uwage na torebke w pubie itp.