Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość petra17

dziwny penis

Polecane posty

Gość petra17

mam pytanie do dziewczyn i chlopakow. Wczoraj po raz pierwszy widzialam mojego chlopaka nago i przestraszylam sie, bo ma jakiegos dziwnego penisa. Jego skorka nie zakrywa w zwisie calej zoledzi tylko polowe. Czy widzialyscie juz takiego?! Bardzo prosze o rade i podzielenie sie doswiadczeniem bo strasznie sie martwie a chlopaka bardzo kocham.

Gość moze byl czesciowo
obrzezany :)

Gość a na imie ma Mosze Icek
czy Abraham ? A może Jojne ? :o

Gość petra17
mnie sie jego penis podoba. chociaz poprzedni chlopacy, jak rowniez moi bracia mieli skorki dluzsze, wiec bylam do innych przyzwyczajona. A co wy sadzicie o estetyce takich czesciowo odslonietych glowek? I co to jest czesciowe obrzezanie? Nie slyszalam o niczym takim

Gość pół-człowiek pół-browar

Gość ale jajaaaaaa
A to ciekawe z Twoimi braćmi. Rozwiń temat, co z ich skórkami miałaż do czynienia ;)

Gość pół-człowiek pół-browar
Tak naprawdę jak nie ma skórki to jest najbardziej estetycznie. Ja nie byłem obrzezany a mam bardzo krótką tą skórkę - nigdy nie zakrywa całego żołędzia.

Gość kasiuleczczczka
moj chlopak ma takiego jak opisujesz petra i podoba mi sie bardzo. korzysc z pozostawienia czesci napletka (bo tak nazywa sie ta skorka) jest taka, ze chroni czesc zoledzi a chlopak moze sie onanizowac, bo ma czym. Przy pelnym obrzezaniu sa z tym klopoty. No i jeszcze cos dla nas dziewczyn jak sie przesuwa w pochwie to dodatkowo stymuluje. Co do estetyki to pokazalabym sie z takim bez niczego w saunie lub na plazy dla naturystow. Jest super

Gość zosica
nie martw sie petra. czesc chlopcow ma takie penisy od urodzenia i w sumie to jest super sprawa, bo nie musza przechodzic nieprzyjemnego zabiegu obrzezania a efekt jest wlasciwie ten sam, czysta ladna zoladz! Wyglad tez super.

Gość Piotrdoswiadcziny
Zosica ma racje. Moj synek urodzil sie z takim wlasnie penisem

Gość paleczka
nie martw sie petra moj maz ma takiego penisa jak opisujesz i jest ladny, sprawny i "wygodny" w uzyciu.