Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość betty-83

CLOSTILBYGET-czy są szanse?

Polecane posty

Gość betty-83

Witam kobietki! jeden miesiąc nieudanej próby z clostilbyget mam już za sobą,teraz czekamy na drugi sprawdzian,ale już straciłam nadzieje że sie uda. :-( może za pare lat!

Betty___-clo zwieksza szanse na zajcie w ciaze ale nie daje sto procent pewnosci, po pierwszym cyklu z clo rzadko jest sukces. radze sie uzbroic w cierpliwosc i probowac dalej, mam rowniez nadzieje,ze jest przy tym kontrola lekarza i monitoring owulacji przy podaniu leku, powodzenia i nie poddawaj sie

Gość BETTY-83
to dziwne ale lekarz nawet mi niezaproponowal monitoringu owulacji,ale kontrola jest tzn bylam pod koniec miesiaczki i mnie zbadał.niewiem możepowinnam zmienić lekarza?

clo wplywa na rozwoj pecherzykow, moim zdaniem nalezy obserwowac ile tych pecherzy sie tworzy i czy nie dochodzi do powstawania torbielek, jelsi cie zbadal pod koniec@ to prawdopodobnie sprawdzil czy nic niepokojacego sie w poprzednim cyklu nie wydarzylo, a w ogole mialas kiedys monitoring owulacji.....??? ja nie oceniam lekarza, to on jest fachowcem, zmiana decyzji o lekarzu nie powinna byc pochopna

Gość betty-83
nie miałam monitoringu,wogóle to mnie troche dziwi fakt że nie skierował mnie na żadne badania!