Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość veber

Straciłem kolejną szansę na dziewczynę.

Polecane posty

Gość veber

Denerwuje mnie już ten mój brak umiejętności towarzyskich. Ostatnio siedziałem w kinie obok fajnej, nieznajomej dziewczyny, w pewnym momencie zagadnęła mnie a ja powiedziałem, żeby nie gadała bo filmu nie słyszę. Potem w domu się zorientowałem, że może chciała mnie bliżej poznać. Teraz będe sie pewnie zastanawiał co przez to straciłem. Całe moje życie jest pełne takich straconych okazji, coś mi się wydaje,ze za stary już jestem żeby się zmienić.

Gość agnesina
oj no nieladnie bo zyciem rzadza wlasnie takie przypadki

Gość veber
Wiem, że trochę chamsko sie zachowałem ,ale ja nie potrafie za bardzo z ludźmi rozmawiać, denerwuje mnie rozmowa z nieznajomymi więc staram się ją jak najszybciej ucinać. I potem wychodze na nieuprzejmego.

akurat troche chamsko wobec kobiet wcale nie jest źle... ale mogłeś powiedziec, że wielką przyjmnosc sprawi Ci porozmawianie z nią przy dobrej kawie, po seansie, bo teraz oglądasz film...

oj, chyba wiemy, czemu nie masz dziewczyny... laska się do Ciebie odezwała a Ty do niej, nie gadaj, bo filmu nie słyszę... takimi tekstami każdą odstraszysz... następnym razem, gdy się zdenerwujesz, po prostu przytakuj czy coś, ona się jeszcze odezwie a Ty będziesz miał jeszcze szansę nawiązać jakąś rozmowę, może po seansie ;)

Gość veber
komiczne o tym samym pomyslałem w domu, ale to już trochę za późno

Gość veber
Masz racje, refleks. Ale muszę sobie przygotować wczesniej w głowie kilka gotowych odpowiedzi na różne okazje bo inaczej znów coś palne.

Gość Rexio
Dobrze jej powiedziałeś. Co to ma znaczyć żeby gadać w kinie.

Gość jaki to brak kultury gadac w k
kinie do tego zaczepiac obcych facetow :P

Gość Rexio
Jak siedzicie w kinie to nie wkurzają was rozmowy. Ja od razu mówię. "Hej!!! Nie jesteście u siebie na budowie"

Gość veber
mogla przynajmniej zrobić mi lodzika a nie gadać :(