Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

mona81

ONANIZOWANIE W CIĄŻY...Orgazm

Polecane posty

Za kilka dni mam termin porodu. Cały 9 miesiąc mam bardzo dużą ochotę na seks, kocham się z mężęm codzinnie, albo co drugi dzień, mimo tego zaspakajam się codziennie. Słyszałam, że w ostatnim miesiącu kobiety nie mają ochoty na seks, a ja jestem ciągle pobudzona. Myślicie, że nie szkodzę dziecku ? I czy Wy to robicie ? Poza tym chciałabym już urodzic i słyszałam że orgazm przyspiesza poród, ale dotąd ani po seksie ani po onanizowaniu się nic sie nie działo, ciekawe dlaczego? Pozdrawiam.

Gość ja tez czasem zrobie
sobie dobrze:) To nie szkodzi dziecku. Delikatne skurcze przy orgazmie nie szkodzą dziecku. Tak czytałam.

Gość Ja ja ja
Ja tez sie czesto sama zaspokajam poniewaz z mezem jakos mi to w trakcie ciazy nie wychodzi! Mysle ze to nie jest niebezpieczne! A jesli chodzi o przyspieszenie to moja kolezanka przyspieszala sexem i przenosila ciaze 2 tyg:-)

Gość fififkjs
niewiem dlaczego nieprzyspiesza porodu moze jeszcze nieczas dla niego,ja zaraz tez lece sie zaspokojic

Moze jest faktycznie mlodsza niz obliczono, a moze za malo tej oksytocyny wydzielasz? A moze masz tak silny organizm ze nie da sie go zbyc byle czym? :D Jesli tak jest- widocznie tak ma byc i pozostaje ci probowac dalej, poskakac po schodach, umyc okna :) lub nie ingerowac w to ma sie i tak wydarzyc ;)

Gość gocha 34
Lepszy jest - na wywołanie porodu pelen seks z wytryskiem do pochwy i dłuższą penetracją +pieszczoty brodawek .To działa !Sama masturbacja nie wystarcza-tak myślę .

no właśnie wczoraj się kochałam z mężęm (wytrysk, pieszczoty) i nic:(((((((((((((((( Dlaczego???????????????????

Gość ciekawy5fg
a co na to maleństwo dźgać go na chwile przed urodzeniem?

Maleństwu to nie przeszkadz, najwyżej jak będzie duży podejdzie do taty, zacznie walic go po głowie krzycząc przy tym \"fajnie to tak, fajnie to tak\" :)

Gość mama przyszła
ja tez jestem"aktywna" w tych sprawach chce aby to bylo juz termin za kilka dni, działam aktywnie od kilku tygodni i....nic wwrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr dlaczego??????????????

Gość do izy
termin na 10 września a tu grudzień, ty chyba tak jak moja znajoma chodziła w ciąży 13 miesięcy, że aż niby ojciec dziecka robił badania DNA, czy napewno on jest ojcem dziecka, bo o tak długo noszonej ciązy to nikt nie słyszał

Gość liulih
do izy... to lekarz kazal jej chodzic 4 miesiace dluzej w ciazy ? gdzie ona byla u lakarza w afryce ?

Gość ANNA PANNA
Oczywiście jeśli lekarz nie widzi przeciwwskazań co do seksu.

Gość Gabkkkkkoooooooo
Onanizuje to sie facet, kobieta sie masturbuje :)

Gość ANNA PANNA
Gabko temat założony na początku września, więc osoba, która założyła pewnie już nie zagląda :P

Gość Gabkkkkkoooooooo
ale nie ja go podnioslam :)

Gość przyznam co racjeja tez onaniz

Gość ANNA PANNA
To Ty jesteś oblesnym człowiekiem, mąż jest z Tobą z miłości i wogóle a nie dlatego, że jesteś laską, a później ma Cię w dupie, bo urósł Ci brzuszek. Poza tym nie każda kobieta ma rozstępy, wiele kobiet w ciąży lepiej wygląda niż przed nią, mąż kocha kobietę i jej brzuszek, szczególnie jeśli pragnie dziecka! A wygląd pochwy raczej się nie zmienia w ciąży głąbie.

Gość Maniusia23
Matko o czym Wy tu piszecie Jaka obleśna Widzę że to już było napisane kilka miesięcy temu ale jakoś nie mogłam się powstrzymać żeby nie zareagować ;-/

Gość myszulka2010
witajcie...obecnie jestem w25tyg ciazy i....tez sie masturbuje gdy maz jest w pracy,ppowiem wam ze bylam wczoraj u lekarza i co sie okazalo???/ze moja macica sie obkurcza i szyjka skraca.zastanawialam sie czym to moze byc spowidowane,z mezem sie nie kocham na jezdzca ani ostrego seksu,raczej uwazam na siebie a jednaj lekarz chcial mnie polozyc do szpitala-powiedzial ze ie jest dobrze.powioem wam ze mi sie wydaje ze akurat moje orgazmy(a sa silne)musialy miec na to jakis wplyw,zawsze po orgazmie faktycznie moj brzuch sie napina tak jakby podnoswi i jest bardzo twardy-moze jedna orgazm przyspiesza akcje porodowa,w kazdym razie musze sie oszczedzac,a tak uwielbiac sie "dopieszczac"sama:)

Gość myszulkaa
hej kochane pisczie cos -nie am zadnej ktora TO ROBI???heheh

Gość ciazarna 38 tydzien
Jestem w 38 tygodniu. Przez cala ciaze mialam maly poped seksualny. Ale przeczytalam w jednej z ksiazek o ciazy, ze sperma i orgazmy moga odrobine przyspieszyc i ulatwic porod. Odkad dzidzius ulozyl sie glowka w kanale rodnym maz boi sie seksu, zeby mu nie zrobic krzywdy, wiec z seksu zerzygnowalismy. Pozostaje mi "robitka reczna", za ktora nie przepadam, ale coz, to nie zaszkodzi, a byc moze ulatwi porod. Dam znac po porodzie czy pomoglo, czy nie. PS do postu o atrakcyjnosci ciazarnej: To ja mialam kompleksy, ze nie jestem juz ladna, bo mam duzy brzuszek i rozstepy. Powiedzialam o tym mezowi. A on stwierdzil, przeciez jestem w ciazy, nosze nasze dziecko i dla niego jestem piekna. Wiec kochane, olejcie glupie posty. Wszystkie ciezarne sa wyjatkowe i piekne :) Tylko dziecko neo, albo plytka osoba stwierdzi inaczej.

Gość shishunia
A mi lekarz od samego początku (czyli wczesna ciąża też) polecał kochać się z mężusiem :) więc "posłuchałam" i powiem szczerze, że nic mi nie było (złego) a co więcej - nie wiem czy wiecie, że jak mama czuję się świetnie to dzidziuś też, więc orgazm codziennie - tak! :) Chyba też dzięki temu czuję się w mojej ciąży lepiej niż przed nią, lepiej wyglądam i nie mam żadnych negatywnych objawów o których wszędzie piszą. Ale oczywiście to od każdego zależy indywidualnie.

Gość gość
Ja uprawiałam seks z mężem gdzieś do 25 tc bardzo często. Jeszcze przed zrobieniem testu ale już mając przeczucie, że jestem w ciąży libido wzrosło mi o jakieś 300% i mogłam uprawiać seks kilka razy w ciągu dnia, codziennie :P Potem gdzieś do 6 miesiąca kochaliśmy się regularnie 2-3 razy w tygodniu ale właśnie w 6 miesiącu zaczęłam mieć problemy z twardniejącym brzuchem i skurczami, więc zrezygnowaliśmy (zwłaszcza, że po seksie brzuch mi bardzo nieprzyjemnie twardniał). Na nowo zaczęliśmy się kochać od 37 tc na przyspieszenie ;) Początkowo nic a nic to nie dawało ale wreszcie w 39tc po jednym numerku dostałam skurczy (początkowo słabych) i następnego dnia z samego rana urodziłam. Aha, dodam, że niestety ale wraz z początkiem trzeciego trymestru libido mi spadło do zera i strasznie mnie to denerwowało ;/

Gość Gosia 39
Dziewczyny nie przejmujcie się ja też byłam na plaży naturystów w ciąży i wielu facetów onanizowało się na mój widok. Zadbana kobieta w ciąży jest bardzo podniecająca dla większości facetów. Ja też będąc w ciąży jak pojawiłam się na plaży widziałam, że większość panów miała stojące siusiaki i to było bardzo miłe. Widziałam kilku facetów że też zbiło sobie konia na mój widok ale to wyglądało bardzo słodko dla mnie bo byłam w 8 miesiącu ciąży.

Gość gość
O żesz -waligruchy tu przylazły- ach te wasze fantazje !