Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

malolepsza

Klinika INVICTA_____GDANSK

Polecane posty

witajcie dziewczyny🌼 Mam prośbę....może ktoraś z was leczyla sie w klinice INVICTA w Gdansku, zalezy mi na waszej opini na temat personelu, zwlaszcza lekarzy, no i oczywiscie ich efektywnosci, moze ktores w z was udalo sie po wizytach u nich zajsc w ciaze. Interesuja mnie wasze opinie niezaleznie od problemu jaki posiadalyscie.....chociaz jak moglybyscie napiasac jaki mialyscie problem i jak wam pomogli....to z gory dziekuje za wazse odpowiedzi

Gość jaaaaaaaaaaaaaaaaaa789
ja chodze do invicty w Gdańsku do dr.Lenckowskiej jak na razie jestem zadowolona,wydaje mi się ze jest zdecydowana w swoich dzialaniach i wie co robi,tylko ze ja sie nie lecze,ona prowadzi moja ciąze

Witam! Ja sie co prawda w inviccie nie leczylam, ale... wydaje mi sie ze wszystko zalezy od dobrego lekarza, wiec w 100 % mogę polecic dr Kataryznę Ciach. Przymuje rowniez w madisonie (tam gdzie invicta ma biura, czyli po drugiej stronie korytarza :) ). Dlugo szukalam \"fachowca\" z sercem do pacjenta - pani dr Ciach jest mloda, kompetentna i ma bardzo indywidualne podejscie do pacjentek. Wiem, ze pracuje rowniez w szpitalu, wiec to rowniez o czyms swiadczy. Jesli jestes zainteresowana moge podesla nr tel.

Ignacja_____🌼 bardzo dziekuje za ewentualny kontakt. mam dobrego lekarza prowadzacego, ktory ma indywidulane podejscie do tak dociekliwej i nieustepliwej pacjentki jak ja. jednak po malu wyczerpujemy razcej wszystkie mozliwe drogi leczenia i zaczynam powaznie myslec o in witro.....gin zasugerowal klinike w gdansku, stad moje zainteresowanie wlasnie invicta, nic nie moge znalezc na forum na jej temat, a jak wiadomo pacjentki, tzn wy dziewczyny jestescie najlepsza skarbnica wiedzy....na stronie kliniki juz bylam i oprocz ogolnych informacji chcialabym sie dowiedziuec czegos od was..... mieszkam w dosc duzej odleglosci od gdanska i w\\ewntualnie gdybym miala sie tamn wybrac chcialabym o niej wiedziec nieco wiecej....interesuje mnie wlasciwie wszystko na jej temat

dlatego licze na to ze odezwa sie dziewczyny, ktore, byly, sa lub planuja byc pacjentkami tej kliniki

malolepsza- witam 🌼 Od kilku tygodni \"leczę\" się w Inviccie. Obsługa jest bardzo miła, tak samo lekarze, atmosfera bardzo dyskretna- i klimatyzacja :) Pierwsza wizyta u lekarza to 100zł, nastepne po 60 zł. Na miejscu jest labolatorium- gdzie są najniższe ceny badań w Gdańsku! Na pierwsza wizyte dobrze wybrac się z kompletem badań- w pierwszym, drugim lub trzecim dniu miesiączki. Wszystkie informacje mozna uzyskac telefonicznie- tak samo zarejestrować się. Naszym problem jest brak upłynnienie nasienia- nie ma mozliwości naturalnego poczęcia- chyba, ze stanie sie cud! :D Przygotowujemy się do inseminacji. Czeka mnie teraz badanie HSG- czyli drozności.

Chodzimy razem z M do dr Piatkowskiego- nie jest zbyt \"wylewny\" ale mnie jest potrzebny dobry lekarz prowadzacy- a kompetencji mu nie brakuje. Jak bedziesz miała jakies pytanie chetnie odpowiem- mam dziś zabiegany dzien w pracy - odezwe sie później, pozdrawiam 🌼

Ja bylam w tej klinice dwa razy. U nas glownym problemem jest mala ilosc plemnikow. Ja sama bylam u dwoch roznych ginekologow. Za pierwszym razem bylam u dr Sliwinskiego. Na druga wizyte rowniez zarejestrowalam sie do niego, ale w miedzyczasie wzial urlop i panie z rejestracji zapomnialy mnie powiadomic. Na szczescie udalo mi sie dostac do innego lekarza-dr. Czecha. Obaj panowie wydaja sie byc rzetelni. Odpowiadali cierpliwie na wszystkie moje pytania:). Przy drugiej wizycie okazalo sie, ze wyniki M sa na tyle dobre, ze mozna przystapic do inseminacji. Badanie wykazalo, ze owulacja tuz, tuz i jeszcze tego samego dnia doszlo do zabiegu. Generalnie jestem zadowolona, mimo, ze zabieg nie przyniosl upragnionych dwoch kreseczek, ale tak to juz jest z inseminacja:( Daje tylko 10% szans powodzenia przy jednorazowym podejsciu. Zastrzezenia mam jedynie do pan pracujacych w rejestracji, ale nie bede sie rozpisywac na ten temat, bo chyba nie ma to znaczenia. W koncu to nie one nas lecza:)

podnosze, poniewaz jednak wizyta w klinice mnie nie ominie, tzn zdecydowalam sie na ivf, jesli ktoras z was kobitki ma jakies doswiadeczenia z zapolodnieniem poza ustrojowym w tej klinice bede wdzieczna za opinie, moja pierwsza wizyta juz za dwa tygodnie.

Gość Polita37
Witajcie dziewczyny :) Jestem po 2 ivf nieudanych w anglii, teraz chce sprobowac w pl, w invicta w gdansku. Naczytaam sie juz tyyyle dobrych i zlych opini ze jestem bardzo wystraszona. Kochane prosze napiszcie mi swoje opinie. Dziekuje :)