Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Dziuuniekkk

Nie spie juz 4 dobe!

Polecane posty

Gość Dziuuniekkk

kuuurde dziecka mi się zachciało :( jestem zmęczona.. tak bardzo...

Gość kisia_misia
a co jest maluszkowi? ciągle płacze?

Gość Dziuuniekkk
całą noc nie śpi, cały czas płacze, nic mu nie jest, bo byłam u lekrza wszystko w porządku niby. w dzien zasnie, ale co z tego jak ja jestem zmeczona, obiad trzeba zrobic, pranie.......... :( nie mam siły. mam nadzieje, ze uda się mezowi wziasc 2 dni wolnego, bo sie wykoncze

Gość kisia_misia
wspołczuję bardzo...mam nadzieję, że przetrzymasz ten cięzki okres :) później będziesz śmiać się z tego. Powodzenia :)

Gość Dziuuniekkk
jak przezyje. naprawde nawet nie mam ochoty zjesc sniadania. i zasypiam nad klawiatura, a tyle do zrobienia 😭

Gość kisia_misia
a stanie się coś jak raz nie będzie obiadu a w koszu będzie pranie??? jesteś tylko człowiekiem! Idź na godzinkę spać bo padniesz w końcu.

Gość jestem za
tym zebys zamiast pisac połozyła sie... a poza tym moze malenstwo jest głodne.... znam to. bedzie ok, zobaczysz. w moim przypadku zbawienne okazało sie karmienie butelką. nie chce cie odwodzic od karmienia piersia ale u mnie było mało mleka, dzuecko płakało a ja mdlałam przy łózeczku. ....

ile ma maluszek ? kisia_misia ma racje !!! nie jestes robotem który musi zrobic wszystko !! jak kupisz mrozonki i maz je zrobi a ty w tym czasie pospisz z dzieckiem to napewno korzysc bedzie obupólna ;)

Gość najlepsze rozwiązanie
Dziecko w nocy płacze, to Ty pierz, prasuj i gotuj obiad na następny dzień. Dziecko w ciągu dnia śpi, to Ty śpij razem z nim.

piszesz ze zmeczonacjestes ale przy kompie posiedziec to masz czas i sile?? dziewczyno albo rzeczywiscie nie masz sily albo tylko tak sobie jeczysz. Jak dziciak spi to i ty sie kladź.Pranie nie zając a obiadu nie musi byc.

telewizja klamie nie przesadzaj !! to juz laska nawet poskarzyc sie rady poszukac nie może ? ma w poduche wyc zamast usiasc przy kompie i poszukac rady u majacych podobnie czy bardziej doswiadczonych ?

czasami samo wyżalenie sie ....i \"pogłaskanie po głowie\" pomaga wiecej niz 12 godzin snu .....

jak moja mala mial kilka tyg i padalam na prawde na pysk bo darla sie co noc to nawet mi do glowy nie przyszlo wlaczac kompa i tracic czas wolalam odpoczywac zeby miec sily na zajmowanie sie dzieckiem

Gość Dziuuniekkk
no to tylko ja jestem jaka dziwna, kompa wlaczyłam o zgrozo! lece sie polozyc. dzieki dziewczynki