Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ktosia cosia

Czy to problem z jajnikami ??

Polecane posty

Gość ktosia cosia

Mam problem. Otóż zawsze pod koniec okresu mam nieprzyjemne upłway, a krwawienie miesiączkowe mam nawet przez 10- 11 dni:( Z tym, że np przez pierwsze 2-3 dni wystepuje krwawienie, następnie przerwa- 1-2 dniowa i znó krwawienie w ogóle bardzo skąpe. Kilka miesiecy temu okresy mialam za to bardzo obfite. Zaznacze że mam róniez wzdęcia, ktore wystepuja pod koniec krwawienia m. i nad ktorymi nie potrafie zapanowac, czy one maja cos wspólnego z narządami rozrodczymi?? Pomóżcie. Co to może być?:(

ginekolog ci pomoże a nie my i raczej nie zwlekaj z wizytą bo cholera wie co to

Gość ktosia cosia
tak wiem ale czy ktos juz przez to przechodził? i czy cos wie na ten temat? :(

mozemy tylko gdybac co to......ale to bardzo niepokajace i moze swiadczyc o wszystkim, nawet o torbielach na jajnikach, wiec nie zwlekaj i idz do gina, nich ci zrobi usg, przebada i bedziesz miala jasnosc tymbardziej,ze masz pewnie juz to od dluzszego czasu a takich rzeczy nie nalezy bagatelizowac

Gość ktosia cosia
torbiele- ciarki mnie przeszł y po plecach, a cytologia też coś wykarze? W ogóle dzięki. Już sie umawiam na wizyte!

Gość ktosia cosia
juz sie umówiłam na wizyte niestety dopiero na poniedz.:( Zastanawiam sie czy te wzdęcia moga miec cos wspolnego z jajnikami czy raczej z jelitami, ale chyba jedno i drugie w zaleznosci od tego co dolega