Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

jonia1109

TAK Z INNEJ BECZKI

Polecane posty

dziewczyny, oglądacie może tego \"nowego\" BigBrothera 4.1 ??? Jest tam tylko 2 facetów hehe :) Ale ja nie o tym chcę pisać, jest tam taka \"Jola\" hehe, ale ona ma pazury, jak jakaś czarownica, tak wymalowana, że ...:( chyba szpachelką to ściąga hehe... a cerę ma taką jak my tu w większości, tego akurat jej współczuję, bo znam ból. Ale oni są śmieszni hehehe boki zrywać.

Gość klaudia_22
właśnie zastanawiałam się jaką ona ma cere..bo widziałam tą tapetę na twarzy, zawsze zwracam na to uwagę bo sama mam problemy z cera ale sie nie maluje poniewaz to mi szkodzi:( Fajnie ze to zauwazyłaś bo myslałam ze ona ma ładna cere hehe ulżyło mi :) a te pazury to straszne zastanawiam sie jak ona sie myje itd.Wd mnie wyglada jak z burdelu

Gość Rudka15
Zgadzam sie z wami w zupełności.Istna burdeluwa

w perwszej chwili myslalam ze ona to zart telewizji, ale laska serio wyglada jak tirowa :P przyjrzyjcie sie jej cerze, istny koszmar, tradzik na calej twarzy, tapeta , szpachelka i do malowania hehe-zakrywania. podoba wam sie kasia-ta czarna? ladna dziewczyna moim zdaniem, widzialyscie wczoraj zajecze uszka joli? ona chyba chce byc kroliczkiem playboya :) tylko hej to raczej nie wyjdzie hehe.

Gość klaudia_22
Moim zdaniem Kasia jest ładna ale ciuchy i makijaż tez powodują ze tak wygląda..ciekawe jak wyglada naturalnie