Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość do pomaranczowych wrednych

do pomaranczowych wrednych malp

Polecane posty

na poczatku, chce powiedziec ze ta wiadomosc skierowana jest do tych pomaranczowych, ktore uprzykrzaja innym zycie, a nie do tych ktore po prostu jednorazowa wchodza na forum informacyjnie, albo po prostsu sa normalne. pomarancze, ktore uprzykrzaja zycie innym normalbym dziewczynom to po prostu wredne malpy, ktore nie maja co robic i sie nudza, a moze poprostu zazdrosza, i z tej zazdrosci wymyslalaj niesamowite historie i wtracaja sie niepytane do tematow ktore nie sa z nimi zwiazane. mam was wszustkie gdziec, a to jak sie zachowujecie to swiadczy o was zle nie o dziewczynach ktore pisza, pytaja sie albo maja problemy albo nawet sa denne lekko w tym samym temacie!!!!!!!! strach wam nie pozwala sie zaczernic i ujawnic!!!! bo kazdy to mocny jest tylko w gebie, a w zyciu realnym to na pewno siedzicie cicho jak myszy pod miotla. wredne pomarancze abyscie zgnily i data waznosci do spozycia sie skonczyla!!!!!

przede wszystkim sobie chciałam nawrzucać, ja wredna małpa też pod pomarańczowym nickiem tu gniję!!! uchhh, niemoc, niemoc i głupota mnie ogrania!!! Bardzo was przepraszam, dostałam przepustkę, po południu wracam na oddział echhh i coś mi teraz odbiło ...

ja sobie tez wrzucilam:) sa tez normalne pomarancze, ale sa tez taki co po prostu strasza dziewczyny, ktore nie chca potem nawet wracac na forum i cokolwiek pisac

dlatego ja tu tkwię jak głupia, bo nie mam nic ciekawego w życiu do zrobienia !!! I będę tu tkwiła póki do Tworków mnie w kaftaniku nie zapakują!!! I've got the power!!!

Gość a jaka satysfakcje
z tego czerpisz, ze uprzykrzasz milym dziewczynom zycie?

Gość no masz racyje
ale nawet jak sie zaczernia to co to zmieni? i tak dalej pozostana anonimowe.