Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ksandra34

pomysł na własną działalność

Polecane posty

Gość ksandra34

czy ktoś ma fajny pomysł na prowadzenie własnej działalności? mam dosyć pracy 12 godz. na dobę prze 6 dni w tyg. za 1100 netto

Gość TO SIę LICZY TAK
jak bedziesz miała swoja działalnosc to na poczatku bedziesz orac po wiecej niż 12 godzin i czesto jest tak, ze na poczatku doklada się do interesu :P Zarobek - jesli Ci się uda jest dopiro po roku :)

to co Wy za działalności zakładacie, że musicie tyle harować? ;) ja najczęściej nawet 8 godz. dziennie nie pracuję. zależy, w której firmie. w jednej to np. tylko kilka godzin tygodniowo.

ja już kiedyś prowadziłam własną działalność, trochę już żyję na świecie i wiem że nie jest lekko, ale mając do wyboru pracę 12 godz dla kogoś, wolę pracować na swoim i mieć z tego satysfakcję , przyjemność i rzecz jasna pieniądze. brak mi tylko dobrego pomysłu

Gość linka*
ksandra ja mam ten sam problem.Właśnie intensywnie myślę,mam niby parę pomysłów tylko brak odwagi,a czas ucieka(48 lat)

oj ucieka ucieka, kto nie ryzykuje ten nic nie ma... jak ja muszę się odważyć

Gość maveric
No tak najgorsze ze czlowiek ma checi ale nei tak odwagi zawsze jest strach ze nei wyjdzie:) ale przeciez musi jakos sie pchac.ksandra czemu zamknelas swoj interes?? nie wyszlo??

Gość eee tam .........
Nie ma czego się bać głowa do góry ja też się bałam,długo rozważałam za i przeciw.I w końcu się zdecydowałam i od maja pracuję już sama u siebie nie powiem żeby było lekko ,ale też nie jest tragicznie wiadomo jak to na początku .Nie chciałam czekać mam 30 lat i zdecydowałam że pora wziąć się w garśc.

no masz racje \"eee tam\" trzeba zaryzykowac tez mam 30 lat i tez wlasnei tak sadze.jaki interes prowadzisz??

nie no ja tu powaznie tu a ty zartujesz co sie boisz ze ci pomysl podkradna?

Sama chętnie zaczęłabym pracę na własny rachunek, tylko co można zdziałać w miasteczku 30 tys.???

Gość Stas1
Persewka ten człowiek też zaczynał od zera w takim miasteczku jak Ty mieszkasz. www.kamilcebulski.pl

Gość eee tam .........
Jestem po dłuższej nieobecności to wyżej to nie moja wypowiedz,jaką prowadzę działalnośc to o czym wspomniała pistacja:-)Pozdrawiam

Gość Antoine
No cóż...raczej cięzko liczyć na to, że ktoś Ci podpowie co masz robić. Na tym właśnie polega istota przedsiębiorczości, znaleść coś, co się przyjmie na twoim rynku.

Gość eee tam ...
Masz rację