Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mela.....

straciłam ochotę na sex!!!!!!

Polecane posty

Gość mela.....

proszę o pomoc jestem mężatką od paru lat i nie wiem co sie ostatnio dzieje ze mna ale w ogóle nia mam ochoty na sex. Mój mąż ma do mnie pretensje a ja poprostu nie moge płakać mi sie chce jak mamy sie kochać . ja naprawde ardzo go kocham wiem że on tego potrzebuje ale ja nie mog emusz esię zmuszać

Gość dfds
uwazaj, bo maz straci cierpliwosc i cie zgwalci.:classic_cool:

Gość mela.....
czy parujacy klocek na klate wystarczy mojemu mezowi zamiast seksu? To moge mu zaoferowac, ale sex... nie mam ochoty sie zmuszac...

Gość Zaklinacz Warginy
Wiesz i ja stracilem ochote na sex z moja Zona i to juz od paru lat a jak sie domyslasz u faceta niejest taklatwo od czasu do czasu spelnic obowiazek malzenski jak u Kobiety , Ty to sie mozesz w najgorszym wypadku polozyc nogi na bok i juz a co ma zrobic Facet jak mu nieche przy Zonie stanac, Moze to tesz byc zwiazane z przekwitaniem , u niektorych jest to predzej juz po 30stce a u niektorych po 60tce , roznie to bywa , ale zanim sie zaczniesz martwic poderwij sobie jakiegos faka i sprawdz czy z Toba jest wszystko okey, jak bedzie sex to i zdrowa jestes:) Glowa do gory i.....

Gość Allibbabba
a tak wogóle to dlaczego straciłaś? To znaczy co, jesteś leniwa i ci sie nie chce ruszać? Sypiasz 2 godziny na dobe i jestes przemęczona? Masz jakąś bolesną kontuzje i z tego powodu sex jest dla ciebie męczący? No bez przesady troche ruchu by ci sie na pewno przydało, a ty tylko narzekasz i powoli zamieniasz się w nieruchliwe warzywo. Fuj

Gość mela.....
no tak ja poderwę faceta a mąż mnie zostawi....

Gość mela.....
może jest troche w tym racij że zmienie się w warzywo ale ja naprawde mam juz zamiar wyrac się do jakiegoś sexsuologa

Gość hahahahahaha jestem
wzruszony.

Gość Zaklinacz Warginy
dlaczego Cie ma zaraz zostawic, heeee pozatym czy on musie cos wiedziec, tu chodzi tylko oto bys Ty mogla sprawdzic czy twoja niechec do sexu to tylko wina dlugoletniego malzenstwa co powoduje wygaszanie uczuc erotycznych (nie milosci) czy tylko potrzebny Ci od czasu do czasu odmiana by znow na Menza spojzec erotycznym okiem

ale z tym nowym gachem to mnie musisz od razu do wyra i nogi na za piętnaście trzecia, ale sprawdzisz czy coś poczujesz czy nic, zima, jak zaiskrzy to znaczy, że z tobą wszystko ok, tylko w waszym wspólnym pożyciu coś zgrzyta, może wieje nudą?

Gość a wy tylko o jednym
do wyra i do wyra, te rzeczy się robi nie tylko w wyrach i nie tylko z wyra chowania. dlatego zamknąć wreszcie gęby. niech gęba gębie daje w gębę to nasz los to nasz los!