Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Iwona S

Prawda czy fałsz??

Polecane posty

Gość Iwona S

Kilka lat temu bylam zwiazana z kims...bardzo go kochalam, tak bardzo ze nie potrafilam powiedziec mu calej prawdy o sobie gdyz balam sie ze go strace. Jak go poznalam nie bylam juz dziewica(wczesniej kochalam sie z chlopakiem 2 razy)ale on myslal ze jest inaczej.Gdy doszlo między nami do zbliżenia nie zorientowal sie i do teraz mysli ze byl moim pierwszym. Jakis czas pozniej zostawil mnie dla innej.Minelo pare lat a nasze drogi znow sie zeszly...wie ze po nim kogos juz mialam,ale nadal mysli ze byl moim pierwszym.Znow jestesmy parą...(o tym ze on nie byl moim pierwszym wie jego kuzynka).Boje sie ze mu powie (bo mimo iz wydawalo mi sie ze mam z nia super kontakt okazalo sie ze ona mu odradza zwiazek ze mna-do czego mi sie przyznal).Wiem ,ze nie postapilam fer,ale ja nadal go kocham i chce z nim byc,ale ryzykowac?Jak on sie dowie o tym fakcie to mi nie wybaczy-to wiem napewno,ale liczyc ze ta kuzynka mu nie powie? W sumie mam na nia haka,bo zdradzala swojego faceta i to nie raz..ale nie wiem czy ryzykowac.Wiem pewnie bedziecie mnie potępiac za to kłamstwo..ale czy to wazne co sie dzialo z osoba zanim sie ja poznalo czy wazne jest to co dzieje sie gdy jest sie razem? Powiedziec mu sama i zrezygnowac z milosci(wiem ze mi nie wybczy tego klamstwa),czy cieszyc sie nim i liczyc ze prawda nie wyjdzie na jaw?

Gość Na twoim miejscu ...
nie zawracałabym sobie takimi bzdurami głowy, jak on mysli, że był twoim pierwszym to nie wyprowadzaj go z błędu, tym bardziej, że on tez nie jest swięty Co do kuzynki to niepotrzebnie się nią przejmujesz, zawsze możesz mu powiedzieć , że przeciez on wie lepiej :), a poza tym niech ona patrzy sama na siebie, bo u niej zdrada jest na porządku dziennym PS Skąd kuzynka ma takie wiadomości na twój temat?;(

Gość gff
tak to jest jak ma sie za dlugi język :)

Gość ert
w zyciu sie nie przyznawaj.. po co?? skoro to dla niego takie wazne.. moze sie wszystko rozpieprzyc jak mu powiesz.. jak kuzynka wygada to powiedz, ze fantazja ją poniosla.. on uwiezy Tobie bo chce w to wierzyc.. nie przyznawaj sie.. jemu to nie jest potrzebne..

Gość a kuzynka była tego swiadkiem
??? Zawsze możesz powiedzieć, że to ją oszukałaś. A chłopak skoro się nie zorientował, to swięcie wierzy że to on i niech tak zostanie.