Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość anioleczekj

seks z kolega z roku .... ach ! te moje myśli

Polecane posty

Gość anioleczekj

cześć wam jestem ze swoim chłopakiem już prawie 5 lat, i jesteśmy dla siebie pierwszymy partnerami w sprawie seksu i wogóle. Jestem studentką poznałam super chłopaka, który ze mną studiuję, często o nim myśle, i mam ochote na seks z nim! Ach! nieraz myśle tylko o tym....tyle tylko ze ja mam chłopaka a on dziewczyne, kiedys sie spotkalismy tak po kolezensku, popilismy i troche zle sie skonczylo bo zaczelismy sie rozbierac, widzialam jego penisa, on mnie nie widział, chociaż dotknął mnie pare razy moich juz wilgotniutkich majteczek....dobrze ze sie opamietalismy. po tym mielismyh wyrzuty sumienia, bo nie ukrywajmy jest to ZDRADA,ale najlepsze jest to ze ja jestem dalej ze swoim chlopakiem on ze swoja dziewczyną, Kocham swojego Misia, ale nigdy nie miałam z nim orgazmu, i w dodatku NIGDY mi nie zrobił minetki, nie mowiąc juz o orgazmie nawet łechtaczkowym- nie wiem co to za uczucie:( i chyba dlatego cały czas myśle o SEXie z kolegą z roku...Marze o tym....chyba coś ze mna nie tak....teraz to piszac zamiast myslec o swoim chłopaku mysle jak tu sie pożądnie pobzykać z "tym " kolegą ,pragne tego!!!! ale chciałabym tez byc ze swoim Misiem .......uffff

spoko co ma byc z Tobą nie tak?? że czujesz pociąg seksualny?? Może pogadaj ze swoim facetem o swoich potrzebach jak sam sie nie może domyślić czego chcesz. A do tego raz się żyje (tylko najpierw pomyśl jakbys się poczula na jegfo miejscu) pozdrawiam

Gość anioleczekj
niom mam ogromny pociąg seksualny do tego kolegi to prawda. A to czego pragne mowilam juz tysiące razy mojemu, i moze sie troche poprawił pod takim wzgledem ze dłuzej sie kochamy, bo na poczatku to nasz seks trwal 5 minut, teraz jest dluzej, ale nic sie nie zmienilo pozatym, nawet jakis tydzien temu mowilam mu o minetce, to on zaczal mnie tak całować: rozchylił moje nogi, i przytkał usta do łechtaczki i całował ja jak w policzek mnie całuje, to ani troche mnie nie podnieca mowilam mu zeby poczytał w necie czego pragną kobiety, ale on powiedziąl ze nie zamierza tego zrobić, a pozatym to wiem ze seks z tym kolega byłby BOSKI, pozatym kiedys ten kolega mi wyslał link, do pewnej stronki. dodam ze jestem skorpionem i on też!

Gość anioleczekj
piszcie prosze, co myślicie???? co ja mam zrobic???

Gość suszaaaaa
seks, udany seks jest wiecej niż połową szczęścia w związku. Po co to jeszcze ciągniesz? Nawet jeśli "zaakceptujesz" taki stan rzeczy, ryzyko, że ktokolwiek Cię dotknie w czułe miejsce i pokaże, jaki może być orgazm, jest więcej niż poewne! Zrób wszystko, aby ze studentem doszło do czegoś więcej... Dużego miał, prawda? Podziałało Ci na wyobraźnie...skąd ja to znam!

Gość aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa32432
jestescie zwyklymi szmatami :classic_cool:

Gość anioleczekj
właśnie miał miejszego od mojego chłopaka, ale to jaki był, jak mówił, jak próbował mnie dotknąć, jak mi mówił że ze mną to by szalał cała noc...ach!!!

Gość anioleczekj
niestety radość prysła jak bańka mydlana, gdy..... gdy zobaczył mojego fallusa :)

"już mi obiecał samochód nawet","... bogatych rodzicow, to nie bede musiala chodzic do pracy" wiesz co aniołeczkukj myśle że jesteś zwykłą blacharą skoro poleciałaś na kase i samochód swojego faceta... A co do zdrady to wkońcu wyjdzie na jaw bo zawsze zdrada wychodzi...

Gość gość
Chcesz poznać co to prawdziwy seks? Zimna suka i gorąca kochanka, przyjaciółka. Zadzwoń do mnie skarbie, jeśli Ci się podobam i mnie zerżnij, tak po prostu.Czekam na Ciebie na http://www.sextelefon.org.pl/ jestem Kinga, tczecia od góry.

Gość gość
Szukam kogoś na seks przez telefon. Na co dzień jestem normalną naturalną dziewczyną o zgrabnej budowie ciała, jeśli się nudzisz zadzwoń możemy porozmawiać o sexie lub na inne tematy. Basia ze strony http://seks-telefon24.pl/

Gość gość
aniołeczku ... wygląda, że twój partner jest w te klocki niezwykle słaby. Zrób to więc z innym, nie wahaj się, szkoda życia marnować i szkoda abyś się obudziła i zaczęła zdradzać swojego misia jak już będziesz jego żoną

Gość gość
Debilu, aniołeczek pisał 10 lat temu!!!!!