Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pracowityyy

ciezko sie uczylem wytrwale pracowalem teraz mam pieniadze i pozycje

Polecane posty

Gość pracowityyy

i kobiety ktore sie za mna uganiaja!! nawet kobiety na moim kierunku ktore wczesniej traktowaly mnie jak smiecia i nie zwracaly na mnie uwagi!!! Nigdy sie nie zwiaze z zadna!!!!! teraz wyczuly ze mam kase i chca mnie oskubac!! swinie gorące!!!

Gość o jejkuuuu
Gorące??? Świnie???? A nie zimne suki????/ :D

Gość pracowityyy
suki tez

Gość to znajdz sobie
chlopaka i problem masz z glowy :O

Gość o jejkuuuu
To w końcu suki czy świnie? Zdecyduj stary, bo się motasz w kwestiach zoologicznych. Co miałes w szkole z biologii? :P Swoją droga zabawny jesteś z tą swoją frustracją.

Gość Adrian z Koszalina
Strasznie ci zadroszcze tej pozycji i pieniedzy. Serio.Mnie sie nie chcialo uczyć i zostalem robotnikiem. W wieku 33 lat nie mam ani pieniedzy , ani pozycji o kobiecie nawet nie wspominając .... :( 🖐️

Gość edqedqewdq
Też nie wiem o co mu chodzi. Zdobywasz coś, pracujesz nad sobą i tak udowadniasz swoją wartość. Takie jest życie. Póki jest się nikim, nikt cię nie zauważa, gdy się o siebie zadba, zaczyna się być atrakcyjnym dla innych.

Gość edqedqewdq
A ja kiedyś poleciałam na 35-latka bez wykształcenia, pracy i pieniędzy czy jakiegokolwiek majątku. Cudownie nam razem :))).

Gość Adrian z Koszalina
Cóz , błędy mlodosci teraz przynosza efekty. Ze zwyklym "fizolem" nikt sie nie liczy ... 🖐️ . Coraz czesciej zagladam do kieliszka , tak jak moi "koledzy" z roboty .

Gość ojej...........
tak mi sie jakos smutno zrobilo, kiedy to przeczytalam... musi Ci byc naprawde ciezko...

Gość kk85
hehe...nie no dramat po prostu... wybacz,ze sie nie wczulam.

Gość Adrian z Koszalina
W sumie to juz sie przyzwyczailem.Tyle lat.Ale często z zazdroscią patrzę na młodych inzynierów chodzących po budowie z projektami , papierami w ręku.Przyjeżdzaja do pracy fajnymi samochodami , zarabiaja chyba fajną kasę.Przypuszczam ze maja tez i fajne dziewczyny.

Gość o jejkuuuu
Ojej - chcesz go pocieszyć? A dlaczego nie ubogiego, pracującego fizycznie Adriana z Koszalina, tylko autora, który ma kase? Adrian, ty naprawdę z Koszalina?

Gość edqedqewdq
Adrian, ja jestem fajną dziewczyną a czytaj wyżej. No ale widzę że zmyślasz, podpuszczasz więc tylko piszesz swoje. Niemniej studia możesz jeszcze zrobić.

Gość ojej...........
a mi po prostu szkoda takich ludzi..., ktorzy nie sa w stanie zrozumiec, ze nie wszyscy ludzie sa tacy sami... i zamykaja sie w sobie po prostu... a najgorsze, ze sami nie potrafia sie do tego przyznac.. tylko beznadziejnie sie tlumacza...

Gość Adrain z Koszalina
Nie , nie z Koszalina.Ale czy to wazne skad ?? Prawdą jest ze jestem robotnikiem. Nie chce robic z siebie ofiary losu , tylko tak pisze , bo jako samotny mam sporo wolnego czasu po pracy i grzebię w sieci .

Gość o jejkuuuu
Wiem bardzo dużo na ten temat, dlatego mnie wkurzył. Dałam kiedyś kosza wlaśnie takiemu facetowi z duuuużą kasą - i bez klasy. Dziś bym żyła jak pączek w maśle, ale mam to gdzieś. Zostałam sobą. I nie muszę płacić - płacić w sensie życiowym za luksusowe życie. Koszty takiego życia są wysokie, bardzo wysokie.

Gość Adrain z Koszalina
Nie , nie z Koszalina.Ale czy to wazne skad ?? Prawdą jest ze jestem robotnikiem. Nie chce robic z siebie ofiary losu , tylko tak pisze , bo jako samotny mam sporo wolnego czasu po pracy i grzebię w sieci .

Gość Requiem for a Dream...
panowie, nie marudzimy nie użalamy się...

Gość Requiem for a Dream...
panowie, nie marudzimy nie użalamy się...

Gość dommmmmi
Przeciesz robotnik budowlany wcale nie zarabia tak mało. U mnie we wrocławiu maja na godz.14zł. Czesto zarabiaja wiecej niż osoby pracujace w biurze które sa po studiach.

znajdz rownie pracowita i bedziesz wiedzial, ze nie jest z toba dla pieniedzy, tylko dla intelektu i ciebie samego :)

Gość dommmmmi
A co najwazniejsze jest straszne zapotrzebowanie na naszym rynku pracy nie wspomne juz o zachodzie

Gość pracowityyy
no tak znajde sobie materialistke to ona bedzie wiedziala jak korzystac :D

racja, zamknij się w swojej wypasionej norze, obklej sobie ściany kasą i siedź sam, jak ten dzik - super sposób na życie, tylko pogratulować

Gość ojej...........
kiedys moze zrozumiesz pracowity... mam nadzieje... bo wierze w ludzi:)