Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość coallla

Studia w UK... Jak jest?

Polecane posty

Gość coallla

Marza mi sie studia w Londynie... Planuje skonczyc liceum, wyjechac do Anglii pracowac tam przez rok, odkladac pieniadze i chodzic do szkoly jezykowej. a nastepnie pojsc na studia. Czy rok wystarczy mi aby opanowac wystarczajaco angiielski, zeby potem sobie poradzic? Wogole jak tam jest... Ciezko? Co mozecie powiedziec... Chcialabym sie dowiedziec czegos wiecej.. Jak sobie radzicie itp. To b. wazne dla mnie.... DZIEKI :)

Kazdemu marza sie studia w londynie ;) Problem jest tego typu ze jest to bardzo droga sprawa Na pewno w rok nie odlozysz pieniedzy na studia ...nie mowiac o tym ze zycie w londynie jest bardzo drogie Nie wiem o jakiego typu studia chodzi, ale pracujac rok w anglii jestem sklonny stwierdzic ze poziom polskich studiow jest bardzo wysoki Lepiej wykorzystaj fakt ze studia w polsce sa jeszcze bezplatne... a pozniej ewentualnie zrob studia uzupelniajace za granica czy staz (a jesli koniecznie chodzi Ci o studiowanie za granica to moze pomysl o szkocji - tam chyba studia sa bezplatne) Pozdrawiam