Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

i takie tam

obiad dla najblizszych zamiast wesela

Polecane posty

ja osobiscie jestem za przyjeciem dla najblizych, np obiad.nie lubie wielkich spendow. ale boje sie czy to nie bedzie stypa ;)

dlatego pisze,ze ja chcilabym waskie grono (najblizsza rodzina i przyjaciele) i takie bedzie ale nie wiem jak to powinno wygladac,nigdy nic takiego nie widzialam,bylam tylko na dosyc hucznych weselach.moze ktos ma jakis pomysl. mam jeszcze troche czasu hehe

i takie tam - przypadek z rodziny mojego fiance. kościelny wzięli TYLKO ze względu na rodzinę - żeby mieć święty spokój i żeby nie było tzw. gadania po mszy przyjęcie w restauracji - jadło i napoje, alkohol. muzyka leciała z odtwarzacza - rockowe polskie przeboje typu lady pank, perfect i tak dalej - jak ktoś miał ochotę, to tańczył na przeznaczonym do tego miejscu (nieduży parkiecik w owej restauracji). bez oczepin, hucznego weselicha na 10o osób i tym podobne :)

Gość oooo
ja mam takie małe przyjęcie, od 17 do 23, 15 osób, muzyczka z płyt

Gość tatianaa
ja mam wesele na 60 osób,zabawę weselną,zespół weselny...ale nie chce mieć zadnych zabaw weselnych i tego tyu rzeczy...ogólnie boję się całej tej uroczystości....;)i czasami żałuję ze nie idę tylko do koscioła i do domu,ale teraz to już za późno na zmiany;)

Gość Magrat
Ja mam taka kolację weselną na 33 osoby w hotelu, muzyczkę sami nagramy z odtwarzacza poleci, jak ktoś będzie chciał się pobujac to można. Jedzonko jest przeznaczone na zabawę do późnych godzin nocnych jak i sala. Hotel fajny, 4-gwiadkowy i nie robią hucznych wesel tylko takie przyjęcia bardziej kameralne. Salkę sami przystrajamy. Po ślubie tam jedziemy, posiedzimy, pogadamy w bliskim gronie, mamy tort weselny w cenie i apartament na noc poslubną również w cenie, goście przyjezdni będa rozlokowani na noc w innym hotelu niedaleko. I tyle. :) normalne spotkanie dla uczczenia całej ceremonii. Acha, jeszcze musimy transport z kościoła skombinować do hotelu, bo to w innej miejscowości, ale niedaleko. Taksówki chyba zamówimy na kilka osób i już jak ktoś nie będzie miał autka. Ślubik mam 29 grudnia. :)