Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ewelaska

jak przywrócić równowagę hormonalną po odstawieniu tabletek anty?

Polecane posty

Gość ewelaska

zakładam tez topic o takim temacie oprocz tego o samych włosach bo moze wiecej osob mi pomoze. CZY PO ODSTAWIENIU TABLETEK ANTY WŁOSY MOGA ZACZĄĆ WYPADAĆ ? MAM TEZ STRASZNIE DUZO SYFÓW NA TWARZY,PLECACH,DEKOLDZIE,RAMIONACH!! szok, nigdy nic takiego nie miałam... jak przyrocic rownowage? czy lekarz ginekolog moze cos przepisac na to?

Gość art tech
też rzuciłam tabsy :D

Gość ewelaska
a dzieje ci sie cos? chodzi mi o wypadanie włosów i pryszcze?kiedy rzucials?

Gość ewelaska
a dzieje ci sie cos? chodzi mi o wypadanie włosów i pryszcze?kiedy rzucials? ja 4 misiace emu ale po 3 strasznie mi włosy zaczeły wypadac i dalejstrasznie leca!!i te syfy:( pomocy ide jutro do ginekologa, pomoze cos? sa jakies leki na to?

Gość art tech
eee to ja dopiero czekam na pierwszą @, narazie nic nie zauwazyłam niepokojącego

Gość ewelaska
kiedys odstawiałam na 1-2 miesiace i tez nic sie nie działo ale treraz nie wiem co zrobic, pomozcie cos dziewczyny

wiesz co mialam taki sam problem ale nie pomyslam ze to moze byc od tabletek...w maju prerwalam tabletki i wyjechalam do holandi i tam mi strasznie wypadaly wlosy normalnie czeslam sie na dworzu bo tyle ich bylo ale wrocilam po miesiacu zaczelam znowu tabsy i jest lepiej to teraz juz nie wiem czego to wina zmiany klimatu czy tabsow

Gość musisz poprostu
przeczekac ten okres. ja mialam straszne wypryski na twarzy i szczece bocznej dochodzace do szyi. masc z erytromycyna, effeklar K i Cordes Va uratowaly mi zycie. napoczatku probowalam wysuszyc solarka ale bylo jeszcze gorzej.

Gość musisz poprostu
cordes Vas mialo byc. masc z erytromycyna mialam robiony w aptece,ale z tego co wiem Zyrtek ma tez erytromycyne. wlosy mi sie tez przetluszczaly i wypadaly, ale teraz jest ok. zaburzenia wyszly gdzies ok. 4-6 miesiecy po odstawieniu tabsow.

z tego co wiem to solarium pomaga na pryszcze ale nie na dlugo potem od tego sie roznosza i jest cosra wiecej moja kolezanka to przetestowala i potem calkiem zrezygnowala z solarium

Gość musisz poprostu
serio bylo jeszcze gorzej po solarce, gdyz one jakby sie przejawialy w stan zapalny. kurrde, ale bolalo.

Gość ewelaska
kurde pół roku az!! a ja wziełam w tym miesiacu tabsy bo nie wiedziałam cor obic ale dalej leca włosy i teraz juz całkiem sie załamałam nie wiem jak sobie z tym poradzic nie ma wyjscia innego niz przeczekanie? nie zepsułam ze wziełam znowu te tabsy? a jak potem sprawic zeby te włosy odrosły bo przeciez mam juz połowe tylko!!

Gość _uzależniona_od_sexu_
ja brałam anty przez trzy miesiące ale w pore się opamiętałam i powiedziałam sobie nigdy więcej anty!(są przecież gumki).Aby przywrocic równowage hormonalną po tabsach mimo iz brałam je krótko zalecam zastrzyki Ovarium Compositum lub //hormellSN .To homeopaty ale bardzo skuteczne i pięknie regulują gospodarkę hormonalną.

Gość Libra_26
Cześć Ja też mam ten problem, strasznie wypadają mi włosy - garściami. Odstawiłam tabletki kilka miesięcy temu i lekarz stwierdził lekką niedoczynność tarczycy. Pociesza mnie fakt, że to może minąć. Jestem przed wizytą u ginekologa-endokrynologa. Mam nadzieję, że coś poradzi. Pozdrowionka