Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość agusiaaa88

novynette a nadmierne owłosienie

Polecane posty

Gość agusiaaa88

hej dziewczyny, mam pytanie o tabletki novynette i nadmierne owłosienie, czy któraś z was ma problem z owłosieniem i bierze novynette? czy zauważyła jakąś poprawe? słyszałam że na nadmierne owłosienie najlepsze są diane 35, niestety moja ginekolog nie spytała czy mam z tym problem i przypisała mi novynette,czytałam gdzieś że tak naprawde każde tabletki mogą na to pomagać, jak jest z wami? pozdrawiam

\"niestety moja ginekolog nie spytała czy mam z tym problem i przypisała mi novynette\" a sama nie mogłaś jej tego powiedzieć???? co ona wróżka???? jak masz problem to mów lekarzowi od razu - unikniesz kłopotów

Gość agusiaaa88
wiem, że mogłam o tym wspomnieć, ale ta ginekolog jakoś tak szybko wszystko ze mną załatwiła, badanie itd, wszystko w sumie trwało jakieś 10 min, do tego ja strasznie się denerwuje przed wizytą u ginekologa, cała się trzęsę itd no i wyleciało mi z głowy :(

ale czemu się denerwujesz? przecież to nic strasznego :D następnym razem spisz na kartce pytania to w nerwach nie wylecą ci z głowy (ja tak na początku robiłam)

jeżeli nie masz tego owłosienia naprawdę silnego to może ci te tabsy wyregulują, ale jak nie - idź i nie bój się prosić o pomoc

Gość agusiaaa88
właśnie o to chodzi że mam dość mocne, słyszałam że dobrymi tabletkami na to są diane 35, i jestem ciekawa czy inne też na to pomagają czy najlepiej jest brać właśnie diane. masz racje ze nastepnym razem spisze sobie :)