Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ewelaska

czy suche włosy można zafarbowac?

Polecane posty

Gość ewelaska

fryzjerka mowi mi zebym zafarbowała bo teraz sa farby takie super ze nawilzaja włosy, jak mylicie? pewnie chce kase wydrzec?

można zafarbować suche i farba rzeczywiście poprawi chwilowo ich stan, ale jak nie będziesz ich na co dzień odżywiać i nawilżać to sukcesu nie oczekuj :)

Gość ewelaska
czyli pomoze? ale jak mi wypadaja to moze lepiej nie farbowac?

tobie to chyba by sie przydała kompleksowa pielęgnacja włosów co? zacznij brać jakiś preparat na włosy (np. Vitapil - wzmacnia ukrwienie cebulek co zapobiega wypadaniu), podetnij suche końcówki i spraw sobie porządną odżywkę wtedy nawet farbowanie im nie zaszkodzi

Gość ewelaska
jem miesiac juz skrzypovite robie czasem waxem, jem tez cynk, pomoze mi? na razie nie widzde efektów

miesiąc to za mało po pół roku to można jakieś efekty oceniać jak włosy trochę odrosną - przecież to co już jest suche i odrośnięte jest martwe, więc się nie zregeneruje zamiast co jakiś czas waxem (tzn też, czemu nie) - po KAŻDYM MYCIU odżywka na włosy koniecznie! jak masz naturalnie suche włosy to jedyne wyjście ja mam suche - i stosuję odżywkę po myciu (do spłukiwania) i potem spryskuje włosy jeszcze odżywką w sprayu (aktualnie GlissKur z olejkami) włosy są nawilżone i nie rozdwajają się

Gość ewelaska
odzywka nic nie daje inie moge nawet po niej rozczesac włosów zeby ich nie wyrywac