Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość *SZMARAGDOWA KOBIETA*

CZY W WIEKU 42 LAT MOŻNA JESZCZE ZACZĄĆ WSZYSTKO OD NOWA...?

Polecane posty

Gość oolga
Dlaczego mnie to nie zdziwiło autorko... teraz pogoniłaś jesień... Ha! Jeśli ( a takie mam wrażenie) można się z Toba tylko zgodzić lub wyjść, to zmiana faceta bynajmniej ci nie pomoże :P. Tendencja pójdzie za Tobą, bo nie w facecie problem

Gość jasne ze mozna zaczac
na przykład zacząć studiować słownik ortograficzny! :P

Gość zrzuta na słownik ort

Gość ludzie......to ja
jasne ze mozna wszystko zaczac na nowo....a co do konca zycia masz sie meczyc z kims kto nie daje Ci szczescia?daj spokoj,zycie masz jedno i nie sluchaj tych ktorzy mowia ze jest za pozno...oni sami pewnie nie moga zmienic nic w swym zyciu i nie chca by ktos byl szczesliwy...to Twoje zycie i musisz je sama przezyc...moj wujek ma 51 lat i teraz poznal fajna kobietka po 40 sa razem i szczescie widac w ich oczach,oboje po przejsciach...takich przykladow mam sporo...zmien w swoim zyciu wszystko,prace,towarzystwo,wyjedz gdzies...zycie zaczyna sie po 40 ,glowa dogory,za pozno to bedzie jak bedziesz lezec w trumnie,powodzenia

autorka nie chce chyba zmienić wszystkiego - z wypowiedzi jasno wynika, że jedyne co chce zmienić to mąż i szuka społecznego przyzwolenia na ten ruch.

Gość ludzie......to ja
za zmiana meza idzie cala zmiana dotychczasowego zycia...ja jestem zdania ze nie ma co meczyc sie z kims cale zycie...swiat jest zbyt piekny by tkwic w martwym punkcie,autorko-nie patrz na ludzi,korzystaj z zycia i dzialaj...:)

ja za to obawiam się, ze zmiany skuteczne to tylko zmiany zaczęte OD SIEBIE. Nie oszukujmy się, na stan jej małżeństwa sama też sobie zapracowała najprawdopodobniej. A spiskowa teoria dziejów ( wichrzyciele :D) jaką dziewczyna prezentuje raczej uniemożliwi jej dostrzeżenie swoich błędów

Gość bccxz
wg mnie mozna jak najbardziej zaczac wszystko od nowa, ale w tym wieku niestety zabraknie nam czasu aby skonczyc. co jak co ale 42 lata jestesmy blizej smierci niz nam sie wydaje. ludzie dozywaja 60-70 lat. dziecka juz nie mozna miec, w tym wieku ryzyko urodzenia chorego jest cholernie duze, ale mozna wszystko inne, mozna adoptowac i wychowac, mozna spotkac milosc itd.

Gość ludzie......to ja
szmaragdowa kobieto gdzie jestes?

w tym wieku można zacząć wszystko od nowa jak się tego bardzo chce ...inaczej patrzy się wtedy na na różne sprawy ...jest to bardzo trudne ale i możliwe i naprawdę można być szczęśliwym

Gość windaaaaa elektryczna

Gość gość
mnie mąż pobił drugi raz i ostatni.kochałam go niechcę rozwodu bo myśle że dalej się kochamy,ale chce wyjechać na jakiś czas żeby zatęsknił i zobaczył co może stracić