Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość i znowu to samo

chlopak nie ma ochoty na seks

Polecane posty

Gość i znowu to samo

Witajcie, mam pewien maly problem. Otóż od ponad tygodnia mój facet nie chce się ze mną kochać. Jesteśmy już ponad dwa lata w związku, bardzo się kochamy , zamierzamy sie pobrać.Wiem,że nie am nikogo na boku.Czy jego oziębłość może być spowodowana pewnymi problemami w pracy i zbliżającą się poprawka na uczelnii?pozdrawam

Gość i znowu to samo
a moze jest krypto pedałem i zadaje się z jakimś facetem na boku i już go nie podniecam:O?

Gość moze wiec sie nie martw
moj tez nie chcial jak mial kryzys w pracy, wiec moze stres przynosi czasowa impotencje :D

Gość i znowu to samo
spadaj podszywaczu

Gość majaaa25
hmmm moj to samo tylko ze nie od tygodnia a od paru miesiecy,raz w tygodniu to jest szczyt jego mozliwosci...tlumaczy ze zmeczony jest albo wogole nic nie tlumaczy..zalamka

Gość i znowu to samo
ja nie wiem co się z tymi facetami dzieje, dość często spotyka na tym faroum podobny problem...Tylko ,że takie odrzucenie trochę kobite boli

Gość ooo jezu jak bym
chciała żeby mój były taki właśnie był, wtedy nie musiałbym go wyrzucać z domu na zbity pysk, przewrotny ten los i podły, nigdy nie masz tego co chcesz :-(

Gość ooo jezu jak bym
chciała żeby mój były taki właśnie był, wtedy nie musiałbym go wyrzucać z domu na zbity pysk, przewrotny ten los i podły, nigdy nie masz tego co chcesz :-(

Gość a mój ma to samo -
a myślałam ze to żadko sie zdaza bo mój ma to samo..... tłumaczy ze to przez ciężka prace i problemy jakie ma.... ja myśląłam ze sex odpręża i pozwola sie wyluzowac a on mówi ze ma problemy i dlatego... jak widać nie tylko on tak tweirdz, wiec jest w tym prawda a już sie bałam , ze go nie pociągam

Gość a mój ma to samo -
a myślałam ze to żadko sie zdaza bo mój ma to samo..... tłumaczy ze to przez ciężka prace i problemy jakie ma.... ja myśląłam ze sex odpręża i pozwola sie wyluzowac a on mówi ze ma problemy i dlatego... jak widać nie tylko on tak tweirdz, wiec jest w tym prawda a już sie bałam , ze go nie pociągam

Nie miałem takiej sytuacji, ale myśle że dla faceta też to nie jest łatwe. Same przeciez wiecie jacy jesteśmy \"wrazliwi\" na tym punkcie :) Myśle jednak że można coś poradzic na taką sytuacje, postarajcie się ich odstresować a nie tylko wymagać, to w koncu nie roboty nie?

Gość a mój ma to samo -

Nie miałem takiej sytuacji, ale myśle że dla faceta też to nie jest łatwe. Same przeciez wiecie jacy jesteśmy \"wrazliwi\" na tym punkcie :) Myśle jednak że można coś poradzic na taką sytuacje, postarajcie się ich odstresować a nie tylko wymagać, to w koncu nie roboty nie?