Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jerzy szczecin

Najlepsze partnerki życiowe to prostytutki

Polecane posty

Gość zły Bóg
"Zuza ale może po prostu lubia dobra zabawę, lubia seks, lubia pieniążki, sa młode, imponuje im takie życie i chca sie wyszaleć jak to młode dziewczyny. Po pewnym czasie jednak czuja taką wewnętrzna pustkę, czuja że czegoś a raczej kogos im brakuje i zaczynaja tęsknić za uczciem"... ale życie to ciągła zmiana, więc po ślubie i porodzie znowu zatęsknią za emocjami i się puszczą :P "Nie zgodzę się z Tobą ggigus. Pośrednio krzywdzą kobiety, które mają kłopot w małżeństwie." taaak, krzywdzą je tym, że ukochany mężczyzna przeżywa z nimi przyjemność. to tak jakby mieć za złe smacznej potrawie, że jest smaczna dla mężusia. :P chodzi o to, że facet idzie do prostytutki i żona już nie może manipulować facetem odmawiając mu seksu :P

Gość gość
mam nadzieje ze przestalas byc prostytutka odkad mnie poznalas;)

Jestem prostytutka od lat 5 praca którą wykonuję zalicza się do najgorszych według pań które mają mężów lub są w związkach , odwiedzających jest wiele korzystających z takich usług , płacących każdych co mnie odwiedzają to są koleje losu w związku lubiący takie spotkania , zabieganie lub nie mający partnerki .Przez te lata nasłuchałam się wielu facetów jaki mają problem brak seksu u nich jest kolosalny i dla tego korzystają z takich usług za plecami partnerki , kobiety nie mają takich potrzeb jak oni to u nich jest na pierwszym miejscu lecz nie mówią o tym partnerką w domu maja to raz na tydzień lub wogóle czasem trzeba sie przyjżeć co robimy żle ze chodzą w takie miejsca , praca dom dzieci a oni są na końcu to tyle co ma dopowoedzenia