Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

cukierkowa

zawroty głowy w 32 tygodniu - pomóżcie!!!

Polecane posty

Hejka...od wczoraj ok 20:00 mam zawroty głowy...nie jakieś silne, ale są...wczoraj jak leżałam było ok, ale jak wstawałam to mi się kręciło w głowie. Czasem to aż mi się niedobrze robiło:( Poszłam wcześniejspać, ale w nocy jak wstawałam do WC to również mi się kręciło... Dziś rano było ok, ale teraz znów jakoś tak dziwnie...nie wiem co jest grane, bo nie miałam niczego takiego wcześniej:( Czy któraś z Was tak miała, co robić, jaka może być przyczyna i co może pomóc. Ciśnienia nie mierzyłam, bo nie mam w domu ciśnieniomierza.

Ja mialm cos takiego tylko wczesniej; ok 22 tyg bylam z tym u lekarza zmierzyl cisnienie , badania krwi i nic , powiedzial mi ze macica moze naciskac mi na jakas zyle i jest zly przeplyw krwi , kazal sie nie martwic i ze samo przejdzie , meczylo mnie tak przez tydzien a potem przeszlo i mam spokoj. Ja tez bardzo sie martwilam zanim pogadalam z lekarzem wiec radze ci dla pewnosci udaj sie do niego bedziesz spokojniejsza :)))

Aha, no to mnie troszkę uspokoiłaś:) Chyba się przejdę do szpitala na pomiar ciśnienia, ale najpierw wypiję sobie kawę, może pomoże:)

Kobietki w ciazy czesto odczuwaja zmiane pogody czy spadek cisnienia, szkoda ze nie masz cisnieniomierza mialabys odpowiedz na swoje obawy :)))

Nom niestety, ale jak mi się to bedzie powtarzać to dziś wieczorem jak Moj Misiek wróci z pacy skoczymy do szpitala i zmierzę ciśnienie:) Dzięki dziewczyny... Ja niestety nie tylko w ciąży odczuwam zmiany pogody i ciśnienia, zawsze tak miałam....niestety, bo to czasem bardzo uciążliwe:(