Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość CzarnaAG

GDY GŁÓWKA DZIDZIUSIA BARDZO NISKO

Polecane posty

Gość CzarnaAG

Witam! Mam pytanie czy to nie szkodzi dziecku jeśli pcha się wcześniej na świat lekarz mi dzisiaj powiedziała że malutki ma główkę na wylocie i mam miękką szyjkę macicy...od Poniedziałku będzie 36 tydzień powiedziała że do 38 muszę dać radę...ehhh ale czy to dziecku nie szkodzi?? termin mam dopiero na 11 pazdz.ale pewnie nie donoszę tyle...proszę Was o jakieś rady...:( boję się by synkowi nic nie było...

Wiesz nie wiem jak to jest do konca ale ostatnio rozmawilam z moja polozna i ona twierdzi ze jezeli dziecko urodzi sie w 36 -37 tyg. to nie jest zle bo i tak wszystkie narzady ma juz rozwiniete a ostani miesiac tylko przybiera na wadze ciala

Ja też tak myslę....nawet jakby się mały urodził w 36-37 tygodniu to bedzie dobrze...ja sama urodziłam się miesiąc za wcześnie a jestem normalna:D Tak mi się przynajmniej wydaje:P A tak serio, to odpoczywaj dużo i na pewno donosisz chociaż do 37-38 tygodnia:)

Gość kaskaaa77
CzarnaAG a czujesz takie napieranie? ja mam tak jak Ty, z tym ze dopiero w 33 tc jestem i dluzej musi dzidzia wytrzymac niz u Ciebie. Czesto czuje bol jakby szyjki, nie wiem czego i czuje ze naciska na maxa wlasnie glowka na nia..

u mnie w 34 tc gin stwierdził, że syn ma niziutko główkę. urodziłam w 38 tc. Dziecko po ukończeniu 36 tc jest już zdolne do życia poza organizmem matki. Głowa do góry, wszystko będzie dobrze.