kasia-laleczka 0 Napisano Wrzesień 5, 2007 mam do was pytanie? jak wyglada okres w czasie ciazy? ja slyszalam ze jest koloru brazowego? czy to prawda? a jak ktos mial pierwszego dnia okres koloru brazowego a drugiego juz czerwonego to swiadczy to o ciazy czy nie? przy okazji jesli sie bierze tabletki antykoncepcyjne Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość nitka22 Napisano Wrzesień 5, 2007 znajoma miała "okres" przez kilka pierwszych miesiecy ciąży i nie zauważyła różnicy. a jeśli poprawnie zazywasz tabletki to myślę ze nie masz sie czym obawiać, jak masz wątpliwości zrób test;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kasia-laleczka 0 Napisano Wrzesień 5, 2007 robilam test krwi po 3 tygodniach od ostatniego wspolzycia to znaczy po 2 tygodniach od ostatniej miesiaczki i wyszedl ponizej 2 czyli wyszedl ze nie ma ciazy czy test ten jest wiarygodny? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kasia-laleczka 0 Napisano Wrzesień 5, 2007 ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość ilonusia Napisano Wrzesień 5, 2007 tak Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach