Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

maciek_pn

ech no i jak tu nie zwariowac

Polecane posty

maciek niektóre kobiety potrzebują aby im partner dokopał poprostu czuję się wtedy( dowartościowane ) większość kobiet nie zniesie długo wiecznego miodu i wybucha

najeri: ale ja nie chcialem byc jej przyjacielem. Po prostu uwazam ze jest swietna kobieta, ale kazde z nas powinno isc w swoja strone, bo inaczej sie nigdy nie rozstaniemy. Smutne ale prawdziwe.

no tak sztuczny jak wymuszane kwiaty... masz racje lepiej byc soba za wszelka cene ale czy jesli Ci na niej zalezalo musialbys udawac radosc kupujac jej kwiaty? jesli ja ceniles (cenisz) w kazdym kwiecie swiata powinienes widziec jej usmiech... i nie musi to byc kupiony kwiat... ja na przyklad jestem zawsze bardziej zadowolona jak jakis kumpel albo chlopak podaruje mi kwiatka zerwanego ot tak... bo wtedy wiem ze przechodzil i widzac stokrotke pomyslal o mnie... i nie planowal \"kupna\" mnie lub kwiatow.. na jedno wychodzi..

maciek--> czyli Ty w takim razie wcale jej nie chcesz spowrotem? chcesz zostawic wszystko za plecami i moc zaczac nowe zycie? nie dawaj jej nadziei w takim razie ze bedziesz jej przyjacielem...jesli raz pozwolisz sie jej wyplakac na Twoim ramieniu, pozniej bedziesz musial byc szczery... albo zniknac... jak robi wiekszosc... a to boli najbardziej.. nas kobiety...

Gość Xavi
Czyli to Ty wolisz suki

ja nie chce byc jej przyjacielem bo ma sie ode mnie odzwyczaic i budowac swoje wlasne szczescie beze mnie, ale nie potrafie zostawic kogos w zlym humorze, ot tak jakos mam, chociaz teraz to juz sie wiecej nie odezwie. mnie po prostu boli ze nie wyszlo cos co chcialem zeby wyszlo .. przez to cholerne niezrozumienie

ja nie chce byc jej przyjacielem bo ma sie ode mnie odzwyczaic i budowac swoje wlasne szczescie beze mnie, ale nie potrafie zostawic kogos w zlym humorze, ot tak jakos mam, chociaz teraz to juz sie wiecej nie odezwie. mnie po prostu boli ze nie wyszlo cos co chcialem zeby wyszlo .. przez to cholerne niezrozumienie

jak widzisz kobieta i mezczyzna to sa dwa rozne gatunki... i albo sie dogadasz albo nie... niestety tak to juz jest... Tobie jest tylko a moze az szkoda... ale skoro chcesz zaczac zyc swoim zyciem i zeby ona tez to zrobila pogadaj z nia jestem pewna ze Cie zrozumie... buzka

dla mnie to jest \"az\" szkoda, bo \"szkoda\" to dla mnie znaczy ze bylo to dla mnie cos bardzo waznego. nie wiem czy bedzie okazja z nia porozmawiac, watpie. pewnie tylko kwiaty na urodziny i ?yczenia na gwiazdke :|

przykro mi ale takie jest juz zycie.. mozesz tylko miec cicha nadzieje... ona ponoc umiera ostatnia... a poza tym jak sie czegos bardzo chce to mozna gory przenosic...

bo widzisz justyna ja to nic nie chce, moze poza tym ze chcialem sie komus wygadac, bosie skupic nie moglem. Szkoda mi tylko tej calej sytuacji i tego ze jest taka niefajna

Gość fajnyzakochany
Ja takiej "niefajnej" powiedziałem ostatnio żegnaj, co i tak przyjęła ze spokojem. Tak czy siak było jej to na rękę.

odezwała si ei napisała ze nie chce juz rozmawiac o przeszłosci bo to nie ma sensu, ale uczucia nadal mam mieszane :/