kasia-laleczka 0 Napisano Wrzesień 5, 2007 mam pytanie? jak wyglada okres w ciazy?jak go mam odroznic???to prawda ze jst on koloru brazowego przez caly czas trwania okresu? ja biore tabletki antykoncepcyjne i wlasnie ostatnio mialam okres koloru brazowego i tera sie bioje... i byl jakis skapy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kasia-laleczka 0 Napisano Wrzesień 5, 2007 teraz sie boje:( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość pluplu Napisano Wrzesień 5, 2007 hahah okres w ciąży dziecko ile masz latek sio do szkoły Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
___taka___tam___ 0 Napisano Wrzesień 5, 2007 a jak długo bierzesz już te tabletki?? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kasia-laleczka 0 Napisano Wrzesień 5, 2007 3 lata tylko ze od 3 miesdiecy biore inne niz wczesniej powiedz mi ,to prawda ze w czasie ciazy jet okres w kolorze brazowym? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kasia-laleczka 0 Napisano Wrzesień 5, 2007 ??? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
___taka___tam___ 0 Napisano Wrzesień 5, 2007 heh... trudno mi powiedziec bo nie bylam nigdy w ciąży ani nic takiego nie słyszałam... Może poprostu chora jestes albo oslabiona?? A robilas test moze?? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
___taka___tam___ 0 Napisano Wrzesień 5, 2007 ????? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość fonka Napisano Wrzesień 5, 2007 W czasie ciazy poczatkowo moze, ale nie musi, wystepowac krwawienie koloru brazowego... Cos w rodzju plamienia nie jest tak obfite jak normlana miesiaczka... Zrob sobie testy.. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość kasia -laleczka Napisano Wrzesień 5, 2007 a jak u mnie byl okres w kolorze brazoowym to jestem w ciazy? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość taka -sobie Napisano Wrzesień 5, 2007 zrob test Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość kasia -laleczka Napisano Wrzesień 5, 2007 czy moze wystepowac okres brazowy jak nie jestem w ciazy? biore pigulki antykoncepcyjne Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Arenika Napisano Wrzesień 5, 2007 zaburzenia hormonalne Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość kasia -laleczka Napisano Wrzesień 5, 2007 dopiero 3 dnia poleciala czerwona krew .czy to normalne? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Arenika Napisano Wrzesień 5, 2007 a masz jakies inne objawy? Watpie, ze to ciaza!!! Ile dni trwal ten okres? Ja zawsze przed okresem mam takie plamienia 203 dni i potem 2dni normalnie i 2 ostatnie tez brazowe. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Arenika Napisano Wrzesień 5, 2007 2,3 dni:D No to normalka, nie martw sie, ja mam tak caly czas:) Tasow nie biore. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość ojojojoj Kasiu... Napisano Wrzesień 5, 2007 tak Kasiu - laleczko, na pewno jesteś w ciąży, w dodatku pozamacicznej bo takie właśnie są jej objawy!!!!!!!!! Szybciutko ubieraj się i idź do lekarza...... jeszcze dziś...... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość kasia -laleczka Napisano Wrzesień 5, 2007 trwal 4 dni Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość kasia -laleczka Napisano Wrzesień 5, 2007 robnilam test i wyszedl ujemny, to byl test krwi ,a ja sie nadal martwie ze jestem w ciazy,biore tabletki antykoncepcyjne bo przeraza mnie te krwawienie napoczatku brazowe,pozniej dopiero plecialo troszke krwi.co o tym myslicie?vzy mam sie martwic???? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach