Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość fuck duck

Wstyd mi że jestem Polakiem

Polecane posty

Gość fuck duck

Nienawidzę pisiorów za to, co zrobili z krajem. Nienawidzę tych pieprzonych obłudników i hipokrytów. Moim marzeniem jest, żeby rozpieprzyli ten kraj w drobny mak. Historia ich rozliczy.

Gość WscieklaPolka
Kazdy powinien sie wstydzic za siebie..i PISiory powinny za samych siebie nie obarczac wstydem miliony., ale oni jakos wstydu nie znaja. Ktos wierzy jeszcze w to ze ktokolwiek na nich glosowal? Czy mamy cos do powiedzenia w tym kraju? Polska to kraj madrych, swietnie wyksztalconych ludzi, ktorzy by normalnie pozyc wyjezdzaja do innych krajow i mimo bariery jezykowej radza sobie dobrze i to oni wlasnie zmniejszyli bezrobocie a nie piosiory, dla ktorych czlowiek to tylko statystyka w czasie ich rzadzenia. Ja nie czuje wstydu ja czule wscieklosc i to nie kraj chcialabym rozpirzyc..nie kraj za ktory inni wczesniej przelewali krew by dac nam wolnosc, i godne zycie -ale rozpirzylabym ten rzad - natychmiast. Banda zlodziei nieodpowiedzialnych i nie zdajacych sobie sprawy z tego co robia. Won do domu. Nie interesuje mnie rozliczanie ich przez nastepne rzady. Interesuje mni emoje zycie w ktorym pracuje na takich i z moich podatkow tacy rozpirzaja Polske.

Gość może wcale nie jesteś Polakiem
może jestes Żydem :)