Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość coallla

brak okresu - test negatywny

Polecane posty

Gość coallla

Mam problem od dwoch miesiecy nie mam okresu. Robilam sobie test ciazowy, jest negatywny... Czy to mozliwe zebym mimo to byla w CIAŻY?? ahh az sie boje pisac tego slowa.... Czym moze byc spowodowany brak okresu? Powinnam tez dodac ze to byl moj pierwszy stosunek... Prosze o pomoc i rade to dla mnie wazne... Strasznie sie boje ...

Gość delicja.
Skoro zrobilas test i wyszedl negatywny to napewno nie jestes w ciazy. Po drugie co my mozemy poradzic,skąd mamy wiedziec co ci jest? Przecież to tylko lekarz moze zobaczyc co jest nie tak! Wiec czym predzej udaj sie do gina,on cie zbada i jesli nie bedzie nic powaznego to przepisze progesteron na wywolanie miesiączki.

Gość Yonai**
hej kolezanko:)a mam pytanko jak dlugie masz cykle???i w ktorym dniu cyklu to robilas???opozniajacy sie okres nie musi byc wynikiem ciazy...np.wlasnie strachu przed nia!!!stres...przyjmowanie jakis lekow....to wszystko moze opoznic miesiaczke:)naprawde....powtorzsobie za kilka dni test....albo zrob badanie beta HCG z krwi i wtedy bedziesz miala pewnosc:)a jesli okres nadal sie nie pojawi to zapisz sie do ginekologa....ale najlepiej prywatnie bo do panstwowego bedziesz musiala sporo czekac:)A i jeszcze jedno pytanko ile masz latek???pozdrawiam:** naprawde sie nie martw....tylko sobie opoznisz bardziej okres....!!!

Gość coalla
Robilam "TO" w dwa dni/ dzien, przed data kiedy powinnam dostac okres... Pytalas o wiek a wiec mam 17lat. ( nie ma czym sie chwalic, jest mi wstyd ze tak szybko, nie bylam gotowa na to teraz zaluje i dotego jeszcze stres) ale coz czlowiek uczy sie na bledach, szkoda tylko ze na wlasnych :( Dziekuje za odpowiedz :)