Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość 9lm+

Pytanie o wlosy.

Polecane posty

Gość 9lm+

Mam cienkie wlosy, za ramiona. Czy tylko gęste włosy są piękne? Cienkie są nieładne? Jak dbac o cienkie wlosy?

Gość ggggggggggggggggg
wiesz prawda jest taka ze cienkie włosy sa strasznie nie podatne na różne fryzury, szybko wracaja do pierwontego kształtu, ale maja swoje plusy łatwo sie je prostuje i prawie nigdy nie wygladaja na zniszczone moja kolezanka ma własnie takie włosy i zawsze bardzo ładnie wyglada jak je wyprostuje łatwo sie jej układaja i tego jej zazdroszcze

Gość 9lm+
no tak, ale jak pytam gdzies o pielegnacje wlosow cienkich to radzą mi je obciąć na krótko, bo kiepsko dlugie podobno wyglądają...

Gość ggggggggggggggggg
chyba zartujesz długie proste i cienkie włosy zawsze wygladaja super moim zdaniem daja wiele uroku zawsze chciałam miec takie , dziewczyno powinnas sie cieszyc lepeij miec takie niz strasznie geste, chyba nie chciałabys miec siana na głowie, ale zawsze mozesz uzyc jakies pianki która zwieksza objetosc

Gość 9lm+
No tak, ale raczej ciężko znaleźć odpowiednią piankę.

ja mam cienkie wlosy za ramiona i nigdy nie narzekalam ze mam brzydkie czy cos w nawet kolezanki mi zazdroscily ze nie sa zniczone i zawsze ladnie wygladaj bo mimo uzywania prostownicy od kilku lat mam naprawde zdrowe wlosy