Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ia22tk21

Do kreconych-pytanko!!!!

Polecane posty

Gość ia22tk21

Lubie swoje loczki ale po umyciu bo mam wtedy ladne loczki,rozczesane itp a na drugi dzien jest koszmar.Kazdy pozawijamy w druga strone,nie rozczesane i nie nadajace sie nawet na to aby je rozpuscic tylko w kitek musze zwiazac.A wy jak macie z tymi wloskami?

Gość ia22tk21
Dodam,ze mam wlosy krecone od polowy.Nie wiem czemu ale gora nie chce mi sie wogole zakrecic.Czesto prostuje wlosy bo z takimi jest prosciej,rozczesze i mam no i lepiej sie w takich czuje.Ale w zime ciezko takie utrzymac

ja mam kręcone :) następnego dnia rozczesuję je i spryskuję Gliss Kurem z olejkami - takie lekko wilgotne skręcają sie ładnie z powrotem

Gość ia22tk21
Ja od jakiegos czasu uzywam zelu z woskiem z joanny(wlosy sa po tym mieciutkie,gladkie i najwazniejsze ze sie nie sklejaja).Probowalam robic w sposob jaki tutaj opisalas ale po rozczesaniu moje loczki nie co byly inne,mialam wtedy falowane

Gość ia22tk21
A to jest jakis lakier?I w jakiej cenie?

Gość ia22tk21
A to jest jakis lakier?I w jakiej cenie?

Gość ia22tk21
Aha dziekuje za odpowiedz :) Wogole mam dziwne te wlosy,rzadkie i do tego suche koncowki :-/

Gość ia22tk21
to naprawde nie majatek :)

Gliss kur jest z tego co czytam chwalony przez dziewczyny - są chyba 4 serie tych kosmetyków (szampon, odżywka do spłukiwania, odżywka w atomizerze i dodatkowo jakieś ekspresowe) - na pewno coś dobierzesz

Gość ia22tk21
Akurat szamponu uzywalam ale znowu do suchych wlosow

Gość odswiezam

Gość normalnee
myję głowę codziennie, a jak nie mam czasu, związuję.Pierwszego dnia są ładne i błyszczące a drugiego bywa różnie.Najgorzej że my kręcone nigdy nie mozemy uzyskać takiej samej fryzury, codziennie włosy układają się inaczej