Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość viukk24

pierscionek z bialego zlota z brylantem do 250 zl?

Polecane posty

Gość viukk24

gdzie mozna kupic? moze podacie jakies stronki? o ile w ogole mozna:) pozdrawiam:)

Gość złoto ze srebra
a brylant ze szkła?

buhahahhhaha pierścionek z białego złota za 250 zł, rozumiem ze głupia prowokacja

Gość nie rozumiem trochę
Gość 1Stokrotka polna
sliczne i proste

Gość 1Stokrotka polna
i sie nie spiejcie, chlopak chce sie zareczyc. Niewazne ile kosztuje pierscionek, wazna jest milosc:)

Gość no jasne ze nie wazne
ile kosztuje pierscionek. Ale zauwazcie, czy jak teraz wyznaczyl ze do 250 zl to co bedzie pozniej? facet chce sie zenic a nie ma kasy? za co rodzine utrzymasz czlowieku?

Gość nie rozumiem trochę
łomaaatko, to teraz już jest przymus wydawania 1000 zł na pierścionek? A może zbierają na mieszkanie albo meble i każdy grosz cenny? :/ albo po prostu wolą wydać kaskę na co innego....ja to bym nawet nie chciała droższego pierścionka, bałabym się toto nosić ;) i miałabym wyrzuty sumienia, że tyle kasy poszło :P

Gość no jasne ze nie wazne
nie napisalam tak, moj kosztowal okolo 350 a uwazam ze jest sliczny. chodzi o sam fakt, jak facet nie ma kasy to jak chce utrzymac rodzine? nie pije konkretnie do niego, tylko dalam przyklad ;) znam takich panow, ozelini sie a teraz placz bo juz wyplatka nie idzie na setne dzinsy tylko kaszki dla dziecka i jest wielkie halo!

po pierwsze- zareczyny nie oznaczaja od razu natychmiast slubu, ja tez jestem zareczona, a slub biore dopiero za 2,5 roku, wiec jeszcze sie przez ten czas moze w kwestiach finansowaych zmienc po drugie- slubnie rowna sie dziecko, mozna wziac slub i dzieci nie miec, tak jak my chcemy a wtedy wydatki pary nie zmienia sie, obojetnie czy beda zyli bez slubu, czy ze slubem( w wyjatkiem kosztow wesela)

Gość oczepcie sie od chlopaka
chce kupic pierscionek, na taki go stac, taki kupi, wezma slub i zrobia wesel na jakie ich stac a maja rece i glowy to po slubie sie razem dorobia czego beda chcieli kurna, mnie sie wciaz wydaje, ze w tym wszytkim najwazniejsza jest MILOSC!!!!! chrezanicie takie glupoty, a potem placzecie, ze juz 10 lat razem a facet sie nie oswiadcza, nie oswiadcza sie bo sie boi takich bab, kotre ciagle gadaja o kasie!!!

Mój pierścionek zaręczynowy kosztował 150 złotych. Złoty, delikatny, skromny i śliczny, ale najważniejsze że dany z miłości :-) Nie uważam, żebym była gorszą narzeczoną niż inne, bo mój pierścionek nie \"ocieka\" przepychem :-) Każdy pierścionek zaręczynowy jest śliczny, bo noszony przez szczęśliwą, kochaną i kochającą kobietę :-) pozdrawiam

Nie wiedzialam, że pierścionek z bialego zlota z brylantem może kosztować 250zl. Myślalam, że to żart :) ale jak widać skromniutkie robią... LOL ...

coz, czlowiek uczy sie cale zycie:D niekotrzy do konca nie beda wiedziec, ze wszystko mozna kupic tanio, tylko trzeba wiedziec gdzie:)