Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ela ooo

staramy sie o dzidzie!

Polecane posty

Gość ela ooo

Staramy sie o dzidzie juz 4 lata ,niby jest wszystko ok ale nic nie wychodzi .Moze ktos tez ma taki proble.Prosze piszcie

Gość nie to forum
idz sobie na dzial "ciąża, marzcierzynstwo i wychowywanie dzieci", tam jest takich ludzi pełno

Gość Rutka15
musisz być taka niemiła,ty pewnie umiesz gadać tylko o nowym podkładzie,albo co zrobić z pryszczem.Czasami warto zachować swoje myśli dla siebie.

Gość zdrowie i uroda
Widać ktoś uznał, że nie zasługujesz na bycie mamusią.

Gość AlinA.
Chyba wiem o jaką Ci chodzi. Facet siada na piętach, a kobieta wskakuje na niego ;) i się odchyla (pupa jest wyżej od głowy i tułowia. Wiecie o co mi chodzi? ;)

tak wlasnie cos w tym stylu ja akurat wiem o takiej gdzie kladziesz sie na plecach a facet cie podnosi za nogi i sex i tak az do konca lub tak przy koncoiwce ponoc wtedy plemniki udezaja wprost w jajniki:)

Gość efqefqf
może mąż też nie wie które miejsce jest właściwe...

Gość zdrowie i uroda
Podobno dobrze jest przed stostunkiem wypić wywar z wyrwistolca.

Gość AlinA.
No w sumie na jedno wychodzi. Pupa ma być wyżej i to podobno skutkuje. Autorko, chyba faktycznie więcej się dowiesz na ciążowym forum. Życzę powodzenia :)

Gość ela 000
boze co za niemile osoby , ile jadu maja w sobie .Ale wybaczam wam bo widze ze macie chora glowe , tylko wspolczuc takim osobom.

Gość ela 000
Jeszcze jedno tak traktowac mozecie kobiety co usuwaja ciaze ,zabijaja zycie , a nie ktore chca, a dzidzia im nie wychodzi. POPROSTU WSTYDZCIE SIE !!!!!!!!!!!!!!!!!!I PROSZE NIE PISAC KONIEC TEMATU!!!!

Gość Kilka chwilll
4 lata staracie się o dzidzię i jeszcze nie byłaś u lekarza? Ja już po 4 m-cach starań zaczęłam panikować. Jest teraz tyle metod. Nie działaj na własną rękę. Idź do lekarza.

Gość ela 000
do kilka chwill -bylam u lekarzy i wszystko jest ok z nami .

Gość ela 000
koniec tematu

Gość prosisz i masz
Wygłodzić się seksualnie, ale będąc wypoczętym, odżywionym, zdrowym, trafić z wlaniem nasienia w środku owulacji. Ponoć można trafić też na płeć dziecka, spólkując przed, w trakcie lub po owulacji. Chciałem wkleić artykuł " Płeć dziecka'" ale nie wejdzie tutaj, zatem zrób nick czarny z adresem, to Ci prześlę.

do autorki ela ooo------- tez mam ten problem, od jakiegos czasu z mezem probujemy i nic :( lacze sie z Toba. musimy wierzyc ze wkoncu sie uda :)

Gość ela 000
DO jonia1109 , DZIEKI ZA CIEPLE SLOWA .Wiesz co ludzie lepiej traktuja i nie atakuja osoby co zabijaja dzieci , wnioskuje to po wyzej wypowiedziach.Pozdrawiam ciebie i zycze tobie i mnie ze w koncu sie uda.

ela ooo-------- wiesz my probowalismy (nie az 4 lata jak Ty) ale ok roku-malzenstwem jestesmy od 3 lat, i w koncu wyszlo ze mam cos z nerkami i watroba, do tego mialam zapalenie pecherza....i lecze sie, poprawa juz jest, ale boje sie ze nie bede mogla miec dzieci :( ma wrodzona wade kregoslupa i rdzenia, wiec jest taka ewentualnosc niestety :( jednak boje sie zrobic badania tego typu. a na czym one wogole polegaja? moze wiesz? ja mam 23 lata, maz 28 lat, wiec chyba za starzy nie jestesmy. czy to ze maz pali od ladnych kilku lat to moze miec znaczenie? slyszalam ze tak, bo plemniki wtedy sa mniej zywotne. musimy sie dzielnie trzymac. ty probuj nadal a ja jak sie wylecze do konca z tymi nerkami i watroba...znow bede sie starac z mezem :) wkoncu wyjdzie no nie? :) buziaki ps. sa tu ludzie nienormalni, z bardzo mala kultura niestey nieraz, olej ich. :)

Gość pollly
dzidzie? a co to takiego? jakis kredyt mieszkaniowy? :D nie szanuje ludzi ktorzy mowia na dziecko "dzidzia" bo to brzmi tak jakby nie zdawali sobie sprawy z obowiazkow i wad posiadania dziecka, a chcieli je miec z kaprysu lub wierzac,ze to bedzie mala, bezproblemowa przytulanka do kochania. otrzasnij sie. to bedzie zywy czlowiek, nie oddasz go w chwili slabosci do schroniska,jak to zwykle robia ludzie z "zywymi prezentami" (psy koty gryzonie)

Gość ggggggggggggggggggggg..
do polly jestes bardzo malo inteligentna osoba skoro tak myslisz. A jesli ci to nie pasuje to poprostu tego nie czytaj. Nikt Cie nie prosi o takie uwagi i temat nie brzmi "czy podoba wam sie okreslenie dzidzia" wiec bardzo cie prosze skoro nie masz nic madrego do powiedzenia to nie pisz takich bzdur.

Gość poolly piknij sie w ten glupi
POLLY ale ty szmatą zgnitą jesteś, wlaśnie cię namoczyłam i wykręcam.

Gość poolly puknij sie w ten glupi
ŁEB

Gość ela 000
Ci ktorzy tutaj atakuja, poniżają ośmieszaja ,a jest ich tu większosc , mają często nie do końca uświadomione tzw. kompleksy, czy też inne problemy z poczciem własnej wartości, próbują sobie zrobić amatorską psychoterapię moim tutaj kosztem. Zamiast zająć się swoim problemem porządnie i pojść z nim do zawodowego psychoterapeuty, dostarczają sobie chwilowej ulgi, przez pokazanie komuś innemu, iż w jakiś sposób jest gorszy od nich. Innymi słowy, tacy ludzie, jak komuś “dowalą”, to czują się przez chwilę znacznie lepiej i o to tak naprawdę im chodzi. Pokazują oni ,w ten sposob swoją niską wartość, swoją inteligencje , swoje dno!!!!

Gość ela 000
---------------------------------------------------------------------------------------