Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Malwinkaaa___

w taką pogodę samotność przytłacza podwójnie...

Polecane posty

nie ma chyba nic przyjemniejszego, niż wtulanie się w ramiona fajnego mężczyzny, kiedy za oknem po parapecie stuka deszcz - jeszcze milutki kocyk mi sie tutaj nasuwa :)

justynko, kocyk mi się na myśl nasunął w sensie my pod kocykiem ;) No nie wierzę, że to dla Ciebie zupełnie nieznany grunt - jeśli tak, to koniecznie musisz spróbować, naprawdę super (tylko nie zapomnij o tym kocyku - to ważne) :)

Gość dobre sobie
mnie dobija taka pogoda...:(

Mnie właśnie rozgrzała herbata :P Lepsze to niż facet, przynajmniej się nie pokłóci ze mną :classic_cool:

Gość cycata_dziewczyna
tak moje cycki :P

No przydał by się jakiś facio do przytulania,bo poki co rozgrzewam się gorącym rosołkiem. :P

Gość smutnotak
No , pogoda to do kitu po prostu. Tez sama w domku siedze i maze zeby moj Skarb mnie przytulil, ale on woli samochody... moze nawet przytulac.... ech, z tymi facetami...

Gość ala ma kota a nawet rybki
widziałeś .. ktos tu ma cycki do przytulania ;)

noooooooooo:((( herbata nie pomaga:( jutro podobno ma byc nawet do 20stu stopni jakos trudno jest mi soibie to wyobrazic:o chbya pojde pod kocyk szkoda , z ejeszcze nie mam bezprzewodowego neta niedlugo bede miala , to z lozka bede mogla klikac juz nie moge sie doczekac:classic_cool::D

Gość ange877
jak ktos ma swoja druga połówke to mozna sie przytulic, a tak... oj ta samotnosc... :( nienawidze jej... :/

Gość ala ma kota a nawet rybki
do serca przytul psa...

Gość rincewinde
A ja mam do przytulania kotka, a nawet dwa :D

Gość ange877
saroo dobra z Ciebie dziewczynka, ale ja wole facetow;p

Halo Halo, Malwinka melduje się na stanowisku. Z kocykiem czy bez -fajnie by bło miec tego kogoś do kogo można się przytulić i z kim mozna się wspólnie o życie potykać...( choć mniemam, że pod kocykiem byłoby milej) Pogoda dobija, zimno i jedno wielkie fuj za oknem. Ja się jeszcze nie daje pogodzie- Chyba trzeba dziś gdzieś uderzyć na piwko- może ona mnie rozgrzeje Choć piwo dalekie jest od ideału jakim jest wspaniałe, przytulne, pachnące, pocieszające, okrzesane szczęściem, wsparciem i miłością męskie ciepło :/ :)

Gość rincewinde
Moje kotki też są dzikie ale jak sie robi zimno to skubane przychodzą. Cwane bestie, przypuszczam, że to dlatego , że są rodzaju żeńskiego.

hehe, no rzeczywiście śmiesznie zabrzmiało - Justynaaaa, nie my w sensie Ty i ja, tylko \"my\" w sensie \"ja i on\" ;) Samą mnie to rozsmieszyło :D

Gość rincewinde
alhemicum jeśli chcesz to mogę ci niedługo dać kotka, bo jedna z moich jest cos podejrzanie grubawa :O

ha! a ile jest takich Malwinek jak ja i takich facetów którzy też potrzebują ciepła i bliskości? być może nigdy się nie odnajdziemy! a może odnajdziemy się jutro! troche to wszystko pogmatwane- jak zwykle w życiu! no ale jak zwykle nadzieja okazuje się niezawodną wykrzesaczką sił i optymizmu