Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość DeMoonE

Oceńcie mój zestaw do włosów, proszę.

Polecane posty

Gość DeMoonE

Włosy mam cienkie, suche od połowy, u nasady przetłuszczają się, dlatego myję je co 2 dni. Moim włosom brakuje energii, połysku, miękkości, gładkości. Nie używam prostownicy ani lokówki, jedynie zawsze suszarki. Elektryzują się też, puszą. Używałam wiele szamponów, odżywek. Tym razem postanowilam zakupić: Gliss Kur z olejkami odżywczymi- szampon i spray. Maska do włosów Joanny z fitokeratyną. Oczywiście sprayu i maski zamierzam używać wlasnie od polowy wlosow, bo obawiam sie, ze u nasady mogą jeszcze bardziej sie przetluszczac. Co myslicie o tym zestawie? Warto? Czy jest odpowiedni do moich włosów?

Tego z olejkami gliss kura ja uzywam -sprey-super sprawa...konce sie nie rozdwajaja lepiej sie wlosy rozczesuja ale bez obawy mozesz uzywac na cale wlosy ja tak robie i nie obciaza ani nie przetluszcza wlosow:)

Gość DeMoonE
to bardzo dobrze, bo moje końcówki nie są w najlepszym stanie, rozdwojone, wywijają się w każdą stronę, suche... Ogólnie wlosow nie mam strasznych, są całkiem niezle, ale brakuje im do idealu:)

wiesz ja zaczelam ta odzywke uzywac na swiezo obcietych wlosach i okolo 6 m-cy nie bylam u fryzjera i jest light ale nie wiem czy rozdwojone scali a szczerze mowiac to smie watpic niestety bo na to chyba nie ma rady wiec polecam fryzjera a potem ta odzywke i napewno bedzie super:) aaaa i polecam szampon z czarnej rzepy tez super choc opakowanie, zapach i konsystencja pozostawiaja wiele do zyczenia ale efekty sa zadawalajace i napewno lepsze niz po tych wszystkich razem wzietych markowych szamponach ale to tez zalezy od wlosow!!!:)Polecam kupowanie szamponow w aptece i polecam ten temat link: http://f.kafeteria.pl/temat.php?id_p=2207313 tam napewno znajdziesz cos dla siebie...Buziol...🖐️