Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość a imię jej Barbi

Jak sie Wam podoba ta panna?

Polecane posty

Gość Lilith691
Ja nie... przy takim stopniu poparzenia kawałki jej skóry mogłyby zostac na moich glanach. Dotknięcie czegos takiego.. nie, nie chce nawet o tym myślec

Gość ładna panna
chociaż nos dziwny ale straszną krzywdę wyrządza sobie tym stajlem.

Gość panna straszna
az rzygac sie chce jak sie widzi takie laski, ale ona pewnie uwaza ze jest piekna heheheheh

Gość Piekna wieprzowinka
:P :classic_cool:

Gość PRZECIEZ TO FACET

Gość zboczona starucha
No ta opalenizna to strasznie ją postarza! Czy 1987 to jej rok urodzenia? Absolutnie niemożliwe! Toż ona wygląda na niewiele młodszą ode mnie :D

Gość hmmmm77
jak na nia patrze to przypomina mi sie fragment horroru Final Destination jak laski przytrzasnely sie w łóżku na solarium ;) a komentarze na stronce typu \"jestes piekna\" pokazuja jak niewiele trzeba zrobic by sie spodobac polskiemu mezczyznie ;/

Gość oslepłem
weź kurvva nie wyjeżdzaj z takimi ździrami ok? wszystko ma sztuczne, pewnie bez tych szpachli wygląda oniebo ładniej, paznokcie sa przesadne , doklejane i pewnie po tym zdjęciu jej opadły, a stanik wypchany skarpetami (push - up) "w życiu lepsze takie co dłużej sa dziewicami, szmate poznasz po pieknym stroju i zapachu"

_ bardzo dobrze zjeść_ dobre imprezki z muzyczką techno:)_ miłych i sympatycznych chłopców_ szybką jazdę z dobrym kierowcą i fajniusią fureczką_ dobre filmy i wypady w miłym towarzystwie:)najlepiej komedie i filmy akcji_ uwielbiam majstrować przy swoich pazurkach,mam je długie,fajnie zrobione_ lubie sztuczne słoneczko czyli solarium_ modnie się ubrać i robić dobre wrażenie swoim wyglądem:P_ czytać męskie piśmidła np.CKM:P_ uwielbiam ładnie pachnieć_ pogaduszki z koleżankami_ lubie dobre towarzystwo meżczyzn szczególnie jak Nam się gadka klei:)_ czasem wypić piwkoO:P nawet bezalkoholowe np.Gingers:P_ lubie mieć uśmiechniętą buźkę:)_ uwielbiam SłoDycze_ długie kąpiele w wannie...mogą być we dwoje:P_ ludzi:SZCZERYCH,OTWATRYCH,MIŁYCH,POMOCNYCH itd. itp._ wypady nad jeziorko jak jest ładna pogoda:)_ zadbanych facetów_kolorki:biały,rożowy_ wrecz kocham Szpilki...w ogóle butki na obcasach:)_ zwierzaczki_ neCiK:)_ kolesi bardzo bardzo dobrze zbudowanych a łyse główki to jest TooooO:)_ zakupki różnego rodzaju:D_ śpiewać:p to napisała ona....juz samwpis swiadczy o jej debilizmie,a wyglad jak tania dziwka:) d

Gość jajadsadasf
ja pierdziele ale lampucera .laska ma 20 lat awyglaga na 38...jakie pazury i stanik pod taka bluzke .no chyba ja pogieło:P

Gość tortilla
Nawet nie musiała pisać wykształcenia. Od razu widać, że zawodowe i to z trudem zdobyte. Ale lala do zerżnięcia ok.

Gość krewetka123
w komentarzach faceci się mało nie posikają z wrażenia poczytajcie

mogła najpierw posprzątać w pokoju zanim zrobiła sobie to zdjęcie

Gość takafajnalacha25
matko Boska, nic nie mowie kazdy wyglada jak chce, tylko ona ma twarz jak transwestyta!!!- przyjzyjcie sie nie zartuje to chyba facet byl kiedys :(

\"uwielbiam majstrować przy swoich pazurkach,mam je długie,fajnie zrobione_ lubie sztuczne słoneczko czyli solarium_ modnie się ubrać i robić dobre wrażenie swoim wyglądem:P\" \"kolesi bardzo bardzo dobrze zbudowanych a łyse główki to jest TooooO:)\"

Gość mnie bardzo kreci
a te okulary to masz przyklejone?Do lozka tez w nich idziesz?Spisz w nich?