Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

martta

Tusz Maybelline Lash Stylist-dobry wybór?

Polecane posty

Dziewczynki,chodzi mi o ten tusz,który zamiast szczoteczki ma grzebyk.Jak go używacie czy uzywałyście to prosze Was o opinie,bo nie wiem czy warto go kupić.Z góry dziekuje.

ja kiedyś skusiłam się na tusz ze szczoteczką... To była istna powazka, tym sie nie da umalować! Choć może gdybym sięuparła nauczyć... Ja nikomu bym nie poleciła, ale może tobie sie spodoba

Gość modelka11
nawet fajny... ładnie rozdziela rzesy więc nie skleja ich .... ale słabo podkręca i ja wolę z tradycyjną szczoteczką:)

dziewczyny,prosze o wasze opinie,im więcej ich będzie tym lepiej będzie mi podjąć decyzję.Z góry dziękuje.

Gość retorykaa
Ja akurat mam bardzo dobre doświadczenia z grzebykami. Pierwszym tuszem był loreal volume shocking od męża. Ma baze a tuż jest z grzebykiem. Przez kilka dni strasznie się meczyłam ale nauczyłam się go uzywać i teraz nei kupuje zwykłych maskar. Zadna maskara nei rozdzieli tak ładnie rzęs ajk grzebyk. Mma bardzo długie rzęsy i często się sklejają i plącza. Poza tym uwielbiam pogrubiajace tusze i często tworzyły sie grudki. Grzebyk w volume shocking świetnie sobie radzi. NIedawno miałam tez rimmel magnif'eyes - ma grzebyk ale w formie maskary (taka maskara ze sztywnymi, plastikowymi ząbkami) i z czystym sumieniem moge go polecić a cena około 24 zł a na allegro duzo taniej. Loreal dośc drogi ale warto (56zł w rossmanie)

Gość retorykaa
przepraszam za błędy - za bardzo się spieszę

tak tak tak! to najlepszy tusz jaki w zyciu mialam, efekt powalajacy :) ale mozna sie na poczatku zniechecic. jak sie juz nauczy jego obslugi to ideal :)