Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość agata2323

dobrze zrobiłam/?

Polecane posty

Gość agata2323

wczoraj odwiedziłamz moim nowym facetm jego kolegów.. Wchodzimy jeden z nich oblesny gosc zwielkim brzucholem z piwskiem w reku wyleciał z takim hasłem "Ale rżeś se dube znalazł" Mój facet sie uśmiechnął ja się wku****iłam i wyszłam zle sie poczułam..chłopak mówi że przesadziłam ze nic sie nei stało..Przesadziłam czy nie?

Gość agata2323

Przesadziłaś. Miłe to nie było, chociaż w mniemaniu tego kolesia pewno to komplement, ale nie musiałaś zaraz dawać swojemu chłopakowi do zrozumienia, że ma kolegę nieokrzesanego :-) Trzeba było zostać i najwyżej nie iść więcej do tego kumpla

Gość aleale
ale powiedział to o tej dupie po chamsku czy pozytywnie ??

Gość siemkq
pffffff...........mialas sie znizac do poziomu tego pajaca? dziwie sie takiej reakcji faceta, jesli teraz bys nie zareagowala to moglabys byc pewna, ze dla jego kumpli zawsze bedziesz 'wyrwana dupą' wiec bardzo dobrze postąpilas :)

Gość agata2323
racej pozytywnie ale..jakoś tak zle mi sie skojarzyło bo kiedys miała takiego faceta co miał takich kumpli i uzywali podobnych okreslen..to długa historia ale mnie to wkurzyło mam traume

Gość siemkq
przesadzilabys gdybys zrobila awanture i temu koledze zaserwowala liscia na twarz :)

Gość agata2323
moze gdyby to padło z ust innego faceta ale ten co to powiedział to był taki typowy dress z piwskiem w łapie....Tak przedmiotowo sie wtedy poczułam nie jestem jakas arystokratka czy coś ale narawde mnie to zdenerwowało

co wy tu piszecie o pozytywnym znaczeniu? dupa to nie jest komplement, jeśli pozwalacie, żeby się tak do was zwracano to nie marudźcie potem, że was faceci nie szanują

zrobilas super...a co ty jestes? dupa do wyrywania ?? czy pozadna dziewczyna > warta zainteresowania? zrobilabym tak samoa niech wiuedza ze nie ejestes zadna lodziara tylko pozadna laska!! zobaczysz jaki bedziesz miala respekt pomino iz moze teraz zle mowia.....w glebi mysla ze fajna z ciebie dziewczyna ktra sobie nie pozwoli!!! bardzo dobrze!!!